HomeΓΝΩΜΕΣΝ. Λυγερός: Η μεγάλη εικόνα των εκλογών

Ν. Λυγερός: Η μεγάλη εικόνα των εκλογών

“ Όλοι κατάλαβαν ότι ο ελληνικός λαός εκφράστηκε συνειδητά”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όσο και να θέλει να μειώσει τις επιπτώσεις του Προσυμφώνου των Πρεσπών η προπαγάνδα της κυβέρνησης, η μεγάλη εικόνα των εκλογών δείχνει με ξεκάθαρο τρόπο ότι η Μακεδονία βοήθησε την Ελλάδα, κι ότι οι άνθρωποι που συμμετείχαν στα Συλλαλητήρια για την Μακεδονία επέλεξαν συνειδητά να καταψηφίσουν το κυβερνών κόμμα, αφού είδαν τι ήταν ικανό να κάνει ενάντια στον Ελληνισμό για να ακολουθήσει τη γραμμή της ιδεολογίας του.

Τώρα που έχουμε τα επίσημα αποτελέσματα κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης που έχει πληρωθεί δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση. Όλοι κατάλαβαν ότι ο ελληνικός λαός εκφράστηκε συνειδητά και ελεύθερος χωρίς να πέσει σε καμία από τις παγίδες που του είχαν στήσει τα πολιτικάντικα μέτρα, και αυτό αποδεικνύει και την αξιοπρέπειά του ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες.

Έτσι ο αγώνας που άρχισε στα Συλλαλητήρια συνεχίζεται δυναμικά και με διαφορετικό τρόπο μέσω των καλπών. Οι δημοτικές, οι περιφερειακές και οι ευρωπαϊκές εκλογές έδειξαν τον δρόμο των εθνικών εκλογών. Με αυτόν τον γνήσιο τρόπο περνάμε στον δεύτερο γύρο πρώτα και στις βουλευτικές εκλογές για να συνεχιστεί η αρχή της απελευθέρωσης της Ελλάδας και για να μπορέσει να δώσει τον αγώνα της η Μακεδονία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση