HomeΚΡΗΤΗΤο Επιμελητήριου στην έκθεση Γαστρονομίας – Τουρισμού CRECKA PANORAMA

Το Επιμελητήριου στην έκθεση Γαστρονομίας – Τουρισμού CRECKA PANORAMA

Δήλωση συμμετοχής έως Παρασκευή 21 Ιουνίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανοικτό κάλεσμα στις επιχειρήσεις-μέλη του, οι οποίες  δραστηριοποιούνται στον χώρο των τροφίμων/ποτών και στον τουρισμό  και ενδιαφέρονται για την αγορά της Πολωνίας, απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου, προκειμένου να συμμετάσχουν στην έκθεση 5th Grecka Panorama, συμβάλλοντας  έτσι στην ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία 7-8 Δεκεμβρίου 2019 και το Επιμελητήριο Ηρακλείου – μέλος του Enterprise Europe Network – πρόκειται να επιχορηγήσει την ενοικίαση περιπτέρου των επιχειρήσεων, που πληρούν τις προϋποθέσεις, αλλά και να φιλοξενήσει στο δικό του περίπτερο τις επαγγελματικές τους συναντήσεις.

Όσες επιχειρήσεις συμμετάσχουν στην έκθεση θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους  προς λιανική πώληση στον ίδιο χώρο και να διανείμουν εκπτωτικά κουπόνια και άλλο προωθητικό υλικό στους επισκέπτες.

Η 6η Δεκεμβρίου  έχει ορισθεί ως ημέρα για προκαθορισμένες  Β2Β συναντήσεις, με προσκεκλημένους χονδρέμπορους και εισαγωγείς από Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία και Σλοβακία, οι οποίοι ενδιαφερόταν αποκλειστικά για Ελληνικά και Κυπριακά Τρόφιμα/Ποτά και Υπηρεσίες τουρισμού.

Να σημειωθεί ότι η οικονομία της Πολωνίας είναι η 8η στην Ευρώπη με ρυθμό ανάπτυξης 2,9% και 39 εκατομμύρια καταναλωτές, κυρίως νεαρής ηλικίας και μεσαίας τάξη. Κατά το 2018 περίπου 900.000 Πολωνοί επισκέφθηκαν την Ελλάδα, ενώ την περίοδο 2009-2018 οι Ελληνικές  εξαγωγές στην Πολωνία έφτασαν τα 460.000.000€.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, επικοινωνώντας με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, υπεύθυνη κα Λένα Στεφανουδάκη, τηλ: 2810 247034 [email protected].

Διαφήμιση
Διαφήμιση