HomeHL-LifestyleΟ Τζορτζ Κλούνεϊ αποκαλύπτει τον μεγαλύτερο φόβο του σχετικά με τα παιδιά του

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκαλύπτει τον μεγαλύτερο φόβο του σχετικά με τα παιδιά του

Κι έχει να κάνει με την Αμάλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την ασφάλεια της οικογένειάς του και τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει μίλησε ο διάσημος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ, αφότου η γυναίκα του ανέλαβε την πρώτη της υπόθεση ενάντια του Ισλαμικού Κράτους.

Η Αμάλ Κλούνεϊ εκπροσωπεί την 23χρονη Νάντια Μουράντ, που λέει ότι υπήρξε αιχμάλωτη των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους το 2014.

Αλλά από τότε που ανέλαβε την υπεράσπισή της, ο διάσημος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ λέει πως η οικογένειά του έχει «σοβαρά ζητήματα ασφαλείας» που «πρέπει να αντιμετωπίζονται σε καθημερινή βάση». Και φυσικά, δεν θέλει να παιδιά του – Αμάλ και Τζορτζ έγιναν γονείς σε δίδυμα πριν από σχεδόν δύο χρόνια – να «στοχοποιηθούν», όπως δήλωσε στο podcast του Σκοτ Φέινμπεργκ «Awards Chatter».

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε: «Η σύζυγός μου ανέλαβε την πρώτη της υπόθεση κατά του Ισλαμικού Κράτους στο δικαστήριο. Έχουμε πολλά θέματα. Πραγματικά θέματα ασφαλείας με τα οποία είμαστε αντιμέτωποι σε καθημερινή βάση. Δεν θέλουμε τα παιδιά μας να αποτελέσουν στόχο, γι’ αυτό και πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή σε αυτό. Αλλά συνεχίζουμε κανονικά με την ζωή μας. Δεν κρυβόμαστε».

Να σημειωθεί πως η Αμάλ Κλούνεϊ θα εκπροσωπήσει την Μουράντ, μια Γεζίντι, που λέει ότι είχε απαχθεί από το Ισλαμικό Κράτος και πως την χρησιμοποιούσαν ως σκλάβα του σεξ. Ελπίζει, μάλιστα, πως θα καταφέρει να πάει την υπόθεση στη Χάγη, όπου και θα μπορέσει να φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης του ενόχους.

Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ έχει μιλήσει και η ίδια σχετικά με τους φόβους της όταν αποφάσισε να προσφύγει με αυτή την υπόθεση στα δικαστήρια. Όπως είπε: «Είναι ένα θέμα το οποίο συζήτησαν με τον σύζυγό μου προτού το αναλάβω. Γνωρίζουμε κάποιους από τους κινδύνους που συνεπάγεται».

Και πρόσθεσε: «Ο Τζορτζ γνώρισε την Νάντια και πιστεύω ότι συγκινήθηκε και ο ίδιος. Εννοώ φυσικά ότι κατάλαβε πως αυτή είναι η δουλειά μου. Νομίζω πως ένας από τους τρόπους δράσης είναι να αποκαλύψουμε την βαρβαρότητα και την διαφθορά τους και εν μέρει αυτό μπορούμε να το κάνουμε μέσω της δικαστικής οδού».

Όσο για τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ερωτηθείς για το τι θα ήθελε αν μπορούσε και πάλι να γίνει ανώνυμος, απάντησε: «Η γυναίκα μου κι εγώ θέλουμε να κάνουμε βόλτα με τα παιδιά μας στο πάρκο και αυτό δεν μπορεί να γίνει. Το προσπαθήσαμε. Βγήκαμε από την πόρτα του σπιτιού και μας περικύκλωσαν οι φωτογράφοι. Όλοι θέλουν μια φωτογραφία των παιδιών μας. Αυτό είναι κάτι που πραγματικά το συνειδητοποιούμε. Όλα αλλάζουν όταν αποκτάς παιδιά. Πρέπει να τα προστατέψεις».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση