HomeΕΚΛΟΓΕΣΠου θα ψηφίσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί

Που θα ψηφίσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί

Για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 7 το πρωί ανοίγουν οι κάλπες αύριο, Κυριακή, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πολιτικούς αρχηγούς να αναμένεται να βρεθούν από νωρίς στα εκλογικά τμήματα, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αναμένεται να ψηφίσει στις 10.00 στα 1710Α (Ευρωεκλογές, Περιφερειακές εκλογές) και 1710Β (Δημοτικές εκλογές) εκλογικά τμήματα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, τα οποία στεγάζονται στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού (Φάβη και Ουράνη 16).

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.30 στο 1ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς (Λεβίδου 42).

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 11.00 στο 100ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών, Πύρρας 15 Αθήνα.

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει στις 10.00 στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας (Κηφισσού 2 – 4), στο 1474ο εκλογικό τμήμα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα ψηφίσει στις 8.00 στο 3564ο Εκλογικό Τμήμα, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας (Ελευθερίου Βενιζέλου και Αϊδινίου).

Στο Χαϊδάρι, στις 9 το πρωί, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Συγκεκριμένα, θα ψηφίσει στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου στο εκλογικό τμήμα 2799 (Επαύλεως και Αναγεννήσεως, 12461, Χαϊδάρι).

Διαφήμιση
Διαφήμιση