HomeHL-SportsΣυνεχίζει στον ΟΦΗ ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα.

Συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα.

Το ανακοίνωσε το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Βραζιλιάνο εξτρέμ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τη φανέλα του ΟΦΗ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα.

Την είδηση έκανε γνωστή το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, ευχαριστώντας παράλληλα τους Γιάννης και Γιώργο Σαμαρά για τη συνεργασία.

«Χθες κλείσαμε το πρώτο βήμα σε μια σπουδαία περιπέτεια που ξεκίνησε τον Γενάρη φέρνοντας το χιλιανό προπονητική τιμ με επικεφαλής τον Χάιμε Βέρα, τον Αλεσάντρο Ίσις ως βοηθό προπονητή, τον Πατρίσιο Ουγιόα ως προπονητή φυσικής κατάστασης και τον Γιάννη Βέρα ως αναλυτή πετυχαίνοντας τον πρώτο στόχο που ήταν η σωτηρία της ομάδας.

Επίσης, πετύχαμε να φέρουμε τον νεαρό ποδοσφαιριστή Φελίπε Σόουζα Φερέιρα, ο οποίος είχε καλύτερη παρουσία από ό,τι περιμέναμε αφήνοντας εξαιρετική εικόνα σε όλο τον κόσμο που θα είναι σίγουρα χαρούμενος επειδή θα συνεχίσει στην ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητες του ως επαγγελματίας

Στην Team Back πιστεύουμε πως τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα για έναν σύλλογο όπως είναι ο ΟΦΗ που θα προσπαθήσει να εδραιωθεί στη Σούπερ Λίγκα και την επόμενη σεζόν.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Γιώργο και τον Γιάννη Σαμαρά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε αυτό το πρότζεκτ… Συγχαρητήρια και πάμε και για άλλα», αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση