HomeHL-9Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Τι λέει η χήρα του 87χρονου Κρητικού για το τυχερό δελτίο

Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Τι λέει η χήρα του 87χρονου Κρητικού για το τυχερό δελτίο

Ισχυρίζεται ότι το δελτίο ήταν δικό της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη δική της πλευρά για το τι ακριβώς έχει συμβεί με το τυχερό δελτίο που είχε κερδίσει ο 87χρονος, ο οποίος αυτοκτόνησε στο διαμέρισμά του στην Καλογρέζα την περασμένη Δευτέρα, εξέφρασε η χήρα του ηλικιωμένου άνδρα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου», η γυναίκα που ήταν παντρεμένη τα τελευταία τρία χρόνια με τον ηλικιωμένο και η οποία φέρεται να έκλεψε από τον 87χρονο το τυχερό δελτίο, που είχε κερδίσει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ, ισχυρίζεται ότι το δελτίο ήταν δικό της.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι έπαιζε πάντα το τυχερό παιχνίδι, εδώ και χρόνια συγκεκριμένα νούμερα, τους αριθμούς της πινακίδας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου της, και μάλιστα για γούρι έδινε χρήματα στον σύζυγό της για να πάει να το παίξει στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Όπως λέει η ίδια, η συμπεριφορά του συζύγου της άλλαξε όταν κέρδισαν τα χρήματα και έλεγε πως το δελτίο του ανήκει. Σύμφωνα πάντα με την ίδια, ο 87χρονος έφτασε στο σημείο να τη διώξει από το σπίτι και να μην την αφήσει να πάρει ούτε τα προσωπικά της αντικείμενα.

Εκείνη τότε απευθύνθηκε σε δικηγόρο και φέρεται να του πρότεινε να μοιραστούν τα κέρδη, αλλά ο 87χρονος δε δέχτηκε με αποτέλεσμα εκείνη να του στείλει εξώδικο με το οποίο του ζητούσε να φύγει από το σπίτι της.

altsantiri.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση