HomeΕΚΛΟΓΕΣΕλένη Γκούζου: Η νέα γενιά οφείλει να βγει μπροστά

Ελένη Γκούζου: Η νέα γενιά οφείλει να βγει μπροστά

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Γιάννη Μαστοράκη για το δήμο Χερσονήσου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ελένη Γκούζου διεκδικεί μία θέση στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Χερσονήσου με τον συνδυασμό του Γιάννη Μαστοράκη «Όλοι μαζί, Νέα Πορεία».
Πρόκειται για μία νέα γυναίκα – πτυχιούχος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών – η οποία ζει και δραστηριοποιείται στον Βαθειανό Κάμπο.

Μάλιστα, όπως η ίδια εξηγεί, θεωρεί πως η «νέα γενιά πρέπει να βγει μπροστά ώστε σε συνεργασία με τους παλαιότερους – που έχουν την εμπειρία – να δώσουν καινοτόμες λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν τους κάτοικους του δήμου Χερσονήσου αλλά και να δημιουργήσουν νέα αναπτυξιακά έργα προκειμένου ο δήμος να γίνει ένα πρότυπο».

Παράλληλα η κ. Γκούζου αναφέρεται και στους λόγους που την ώθησαν να σταθεί στο πλευρό του Γιάννη Μαστοράκη: «Επέλεξα να κατέβω στις εκλογές με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου Γιάννη Μαστοράκη «Όλοι μαζί, Νέα Πορεία» γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους με όραμα, αξιοπρέπεια και φυσικά με συνέπεια που νοιάζονται για τις επόμενες γενιές και όχι για τις επόμενες εκλογές».

Όραμά της, όπως χαρακτηριστικά τονίζει η κ. Γκούζου, είναι ο δήμος Χερσονήσου να γίνει ένας «σύγχρονος δήμος που θα αφουγκράζεται τις ανάγκες και τα προβλήματα των δημοτών και θα δίνει καινοτόμες λύσεις ουσίας. Ένας δήμος φιλικός και ανθρώπινος για να ζεις και να εργάζεσαι».

Διαφήμιση
Διαφήμιση