HomeΕΚΛΟΓΕΣΜενέλαος Μποκέας: «Την Κυριακή αλλάζουμε εποχή

Μενέλαος Μποκέας: «Την Κυριακή αλλάζουμε εποχή

Tο μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ένα σύντομο βίντεο και μήνυμα άμεσο και ειλικρινές, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας επέλεξε να απευθυνθεί στους δημότες, μόλις δυο μέρες πριν τις εκλογές. Στο μήνυμά του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Το Μαλεβίζι μπορεί!» Μενέλαος Μποκέας αναφέρει:

«Πριν οχτώ μήνες ξεκινήσαμε μαζί. Συναντηθήκαμε σε κάθε γωνιά του Μαλεβιζίου. Σε κάθε χωριό και κάθε γειτονιά του Δήμου μας. Συζητήσαμε, προβληματιστήκαμε, μοιραστήκαμε αγωνίες και σχηματίσαμε προοπτικές. Για όλη αυτή τη γεμάτη διαδρομή σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Είμαι περήφανος για τον τόπο μας και είναι τιμή μου η ανταπόκρισή σας!

Μαζί δουλέψαμε και σχεδιάσαμε ένα στρατηγικό πλάνο για το Μαλεβίζι της επόμενης μέρας. Ένα συμβόλαιο εμπιστοσύνης. Μια κοινή δέσμευση για το Μαλεβίζι που πραγματικά μας αξίζει! Το Μαλεβίζι που παρωχημένες αντιλήψεις και πελατειακές πρακτικές κράτησαν πίσω.

Δεσμεύομαι ότι δε θα σταματήσω λεπτό να παλεύω για να δω το Μαλεβίζι να πρωτοστατεί στις εξελίξεις. Όλες τις μάχες θα τις δώσουμε μαζί. Από τη διεκδίκηση αντισταθμιστικών οφελών για την Κορακιά, όπως φθηνότερο ρεύμα για όλους και χρήματα για αναπτυξιακές μελέτες, μέχρι την επίσπευση των πράξεων εφαρμογής και των σχεδίων πόλης και την ενίσχυση του τουριστικού μας προϊόντος, διασυνδέοντας τουρισμό, πολιτισμό και πρωτογενή τομέα.

Δεσμεύομαι για ένα Δήμο που θα διασφαλίζει το μέλλον των παιδιών του. ‘Ένα Δήμο δίκαιο, ανθρώπινο, βιώσιμο και αποτελεσματικό που θα ρίχνει φως σε κάθε του λειτουργία. Για ένα Δήμο που θα αναπτύσσει ισόρροπα τις τρεις Δημοτικές Ενότητες: Κρουσώνα, Τυλίσου και Γαζίου. Για ένα Δήμο που θα αποδίδει το δημόσιο χώρο, στον πραγματικό ιδιοκτήτη, τον πολίτη!

Φίλες και φίλοι,

Αυτήν την Κυριακή αλλάζουμε εποχή! Σας καλώ να συμμετέχετε! Την Κυριακή, με ισχυρή εντολή στέλνουμε μήνυμα αλλαγής! Για ένα Δήμο που κατακτά την κορυφή πρώτα στα μάτια των ανθρώπων του. Γιατί το Μαλεβίζι μπορεί»!

https://www.youtube.com/watch?v=RYFl7jjON_8

Διαφήμιση
Διαφήμιση