HomeΕΚΛΟΓΕΣΓιάννης Μαθιουδάκης: «Να πάει επιτέλους ο Τόπος μας Μπροστά!»

Γιάννης Μαθιουδάκης: «Να πάει επιτέλους ο Τόπος μας Μπροστά!»

Κεντρική ομιλία του στο Τυμπάκι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μήνυμα νίκης έστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστου Γιάννης Μαθιουδάκης, επικεφαλής του συνδυασμού “Φαιστός – Ο τόπος μας μπροστά” στον κόσμο που έδωσε το “παρών” στην κεντρική ομιλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαΐου στην καρδιά του Τυμπακίου με μεγάλη επιτυχία.
rg102322
Στο Τυμπάκι συγκεντρώθηκαν κάτοικοι από την κωμόπολη αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, όπου με την ένθερμη παρουσία τους και τη φιλόξενη διάθεση τους άκουσαν με ενδιαφέρον την ομιλία του κ. Μαθιουδάκη και του έδειξαν την ειλικρινή στήριξη τους.
dsc_0428
Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού ανέφερε μεταξύ άλλων ότι Τυμπάκι δικαιούται να μπει μπροστά, όχι μόνο για τη μαχητικότητα των κατοίκων του και τις αναμφισβήτητες δυνατότητες του τόπου, λόγω γεωγραφικής θέσης, παραλιακού μετώπου, αεροδρομίου, λιμανιού, εξαιρετικών αγροτικών προϊόντων, που του δίνουν όλα τα φόντα τεράστιας και πολύπλευρης αναπτυξιακής προοπτικής, αλλά κυρίως ΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ, όσον αφορά τις υποδομές, την οργανωμένη από την πολιτεία και το δήμο αγροτική & τουριστική του ανάπτυξη, τις δραματικές ελλείψεις σε βασικά θέματα όπως η υγεία, το οδικό δίκτυο, το νερό, η αποκομιδή απορριμμάτων, η αστυνόμευση, η φροντίδα δημόσιων χώρων, τα έργα εξωραϊσμού και όλα όσα δικαιούται μια σύγχρονη κωμόπολη.

Σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου στις 8 το βράδυ στις Μοίρες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μαθιουδάκης κλείνει την προεκλογική εκστρατεία του Συνδυασμού του «Ο Τόπος μας Μπροστά», η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση