Η εξέδρα έχει στηθεί, τα μεγάφωνα έχουν τοποθετηθεί και όλα είναι έτοιμα για την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

tsipras9

Η παρουσία της αστυνομίας είναι αισθητή καθώς – όπως προβλέπεται – έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να κυλήσει ομαλά η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο.

Έφτασε στο Ηράκλειο ο Αλέξης Τσίπρας

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα έφτασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, ο Αλέξης Τσίπρας.

Στο σημείο βρισκόταν αρκετός κόσμος που υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό με λουλούδια ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Μεταξύ αυτών ήταν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου καθώς και στελέχη του Κόμματος.

Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα ταξίδεψε και ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης ενώ το απόγευμα στην ομιλία θα βρίσκεται και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης ο οποίος είχε συναντήσει το πρωί με φορείς της υγείας.

Λίγο μετά τις 7 άρχισε να συγκεντρώνεται ο κόσμος στην πλατεία

Λίγο μετά τις 7 άρχισε να συγκεντρώνεται ο κόσμος στην πλατεία Ελευθερίας για να παρακολουθήσει την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρας.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που πέρασαν από το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να προμηθευτούν σημαίες της Ελλάδος ή του Κόμματος.

tsipras2

Μπροστά από τον πεζόδρομο της Δικαιοσύνης η εξέδρα

Σε διαφορετικό σημείο – απ’ αυτό που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια – τοποθετήθηκε φέτος η εξέδρα όπου θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

tsipras4

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του cretapsot, η εξέδρα δεν βρίσκεται στο κέντρο της πλατείας Ελευθερίας αλλά μπροστά από τον νέο πεζόδρομο της Δικαιοσύνης.

Ενώ στη μέση της Δικαιοσύνης έχει στηθεί ένα μεγάλο videowall στο οποίο θα προβάλλεται η ομιλία του πρωθυπουργού.

«Ήρθε η ώρα των πολλών – Έχουμε τη δύναμη»

Με σύνθημα «Ήρθε η ώρα των πολλών – Έχουμε τη δύναμη» ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να απευθύνει ένα κάλεσμα στην επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Ως προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές – όπως ήδη είναι γνωστό – ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την υποψηφιότητα του Σταύρου Αρναουτάκη σε επίπεδο περιφέρειας ενώ για το δήμο Ηρακλείου δεν έχει ανακοινωθεί κάποια στήριξη μετά που αποσύρθηκε από την εκλογική κούρσα η Λιάνα Σταρίδα.

Δεν είναι τυχαία η επιλογή της Κρήτης για «κλείσιμο» της περιοδείας του στην περιφέρεια

Μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να «κλείσει» την περιοδεία του στις περιφέρειες  από την Κρήτη.

Ο πρωθυπουργός “ποντάρει” στη δυναμική που είχε επιδείξει η Κρήτη γενικότερα αλλά και το Ηράκλειο ειδικότερα στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, καθιστώντας την περιοχή ένα από τα “προπύργια” του κόμματος.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής αυτής στρατηγικής εντάσσεται και η επιλογή του ανοιχτού χώρου της Πλατείας Ελευθερίας για τη συγκέντρωση και όχι της κλειστής αίθουσας, όπως είχε γίνει κατά το παρελθόν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση