HomeΕΚΛΟΓΕΣΜε επιτυχία η κεντρική ομιλία της Μαρίας Πετρακογιώργη

Με επιτυχία η κεντρική ομιλία της Μαρίας Πετρακογιώργη

«Φαιστός Ενεργοί Πολίτες»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στον κάλεσμα του συνδυασμού Φαιστός Ενεργοί Πολίτες, της υποψήφιας δημάρχου Φαιστού, Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, στα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου Μοιρών χθες βράδυ.

Σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού τελέσθηκε ο Αγιασμός του γραφείου, παρουσίας της ομάδας του συνδυασμού Φαιστός Ενεργοί Πολίτες και πλήθος κόσμου του Δήμου Φαιστού.

Ακολούθησε η κεντρική ομιλία της Υποψήφιας Δημάρχου Φαιστού όπου έγινε εκτενέστερη αναφορά στα βήματα και στους τρόπους πραγματοποίησης του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης του Δήμου. «Διαθέτουμε την εμπειρία και τη γνώση αλλά κυρίως τη θέληση και την αποφασιστικότητα, για την «επανάσταση του αυτονόητου». Ειδικότερα στη δύσκολη οικονομική- κοινωνική αλλά και παγκόσμια συγκυρία, που η γνώση αποτελεί δύναμη και η καινοτομία αναπτυξιακό εργαλείο προόδου, επενδύουμε στη διαρκή και συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων και των νέων δεδομένων. Γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τη Μεσαρά, βλέπουμε τον Τόπο μας σαν ενιαίο σύνολο, έχουμε επίγνωση των προβλημάτων, αλλά κυρίως τρόπους για την αντιμετώπιση τους.

Καταθέτουμε το σχέδιο δράσης τόσο για την καθημερινότητα όσο και για την αναπτυξιακή προοπτική, για την επίλυση των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση