HomeHL-9Ο Βασίλης, ο Γιάννης και οι… οπαδοί του ΟΦΗ

Ο Βασίλης, ο Γιάννης και οι… οπαδοί του ΟΦΗ

Ποιος κέρδισε στη «μάχη» της πλατείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη μέρα για το Ηράκλειο ήταν η χθεσινή αφενός γιατί τα δύο, λεγόμενα, φαβορί για τις δημοτικές εκλογές – Βασίλης Λαμπρινός και Γιάννης Κουράκης – έδιναν τις κεντρικές προεκλογικές τους ομιλίες στην πλατεία Ελευθερίας κι αφετέρου γιατί ο ΟΦΗ «πάλευε» για την παραμονή του στη Super League.

Από νωρίς η πλατεία Ελευθερίας είχε γεμίσει από κόσμο με τους μεν να πηγαίνουν στο κινηματοθέατρο «Αστόρια» για να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Λαμπρινού και τους δε να συγκεντρώνονται έξω από το εκλογικό κέντρο του κ. Κουράκη.

Οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές δείχνοντας μία πρώτη σφυγμομέτρηση για τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Όπως άλλωστε φαίνεται, στο «Αστόρια» υπήρχε αρκετός κόσμος και παράλληλα έξω από το εκλογικό κέντρο του Γιάννη Κουράκη δεν έπεφτε ούτε… καρφίτσα.

Το cretapost – όπως και κανένας άλλος – δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών της 26ης Μαΐου ωστόσο γνωρίζει ποιος ήταν ο χθεσινός νικητής.

Κι αυτός αδιαμφισβήτητα ήταν ο… ΟΦΗ.

Όλο το Ηράκλειο παρακολουθούσε με κομμένη ανάσα το παιχνίδι ανάμεσα στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και τον Πλατανιά είτε μέσα από το γήπεδο είτε μπροστά από τηλεοράσεις.

Χαρακτηριστικές είναι και οι φωτογραφίες του cretapost που δείχνουν τους Ηρακλειώτες να είναι στημένοι μπροστά από τις οθόνες καταστημάτων για να παρακολουθήσουν το ματς.

Μάλιστα, ανάμεσά τους ήταν και αστυνομικοί που άφησαν για λίγο το πόστο τους από την πλατεία Ελευθερίας και πήγαν να δουν πόσο πήγαινε το παιχνίδι.

plateia1

Ο ΟΦΗ κέρδισε με 3-2 έναντι του Πλατανιά και πανηγυρίζει την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση