HomeHL-SportsΠλατανιάς: «Ο διαιτητής Κομίνης, είδε κάτι που δεν είδε κανένας άλλος, σε όλη τη χώρα»

Πλατανιάς: «Ο διαιτητής Κομίνης, είδε κάτι που δεν είδε κανένας άλλος, σε όλη τη χώρα»

Πικρία στους Χανιώτες και παράπονα για το πώς χάθηκε η άνοδος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ανάσα από την επιστροφή του στα… μεγάλα σαλόνια βρέθηκε ο Πλατανιάς, καθώς στις καθυστερήσεις κατάφερε να ισοφαρίσει τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», αλλά τελικά στο φινάλε οι γηπεδούχοι πήραν με 3-2 την τεράστια νίκη.

Οι Χανιώτες στάθηκαν εξαιρετικά και δίκαια φωνάζουν για ανύπαρκτο πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ των Ηρακλειωτών και τους επέτρεψε να ανοίξουν το σκορ.

Την πικρία τους εξέφρασαν και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους στην περιγραφή του αγώνα, κάνοντας λόγο για κάτι που είδε μόνο ο Κομίνης.

«Τελικά η διαδρομή από τον Παράδεισο στην Κόλαση είναι μικρή. Για τον Πλατανιά διήρκησε, λιγότερο από τρία λεπτά. Ο χρόνος, δηλαδή, που μεσολάβησε από το γκολ του Παπανικολάου το οποίο έστελνε την ομάδα μας στην Super League 1, μέχρι αυτό του Ναμπί, που έδωσε τη νίκη με 3-2 στον ΟΦΗ και τον κράτησε τελικά στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Πλατανιάςαν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, απέναντι μάλιστα σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, κατάφερε και τις δύο να ισοφαρίσει. Βέβαια η φάση που άλλαξε τη ροή της αναμέτρησης συνέβη μόλις στο 11ό λεπτό, όταν ο διαιτητής Κομίνης, είδε κάτι που δεν είδε κανένας άλλος, σε όλη τη χώρα. Πέναλτι στο καθαρό κόψιμο του Ποζατζίδη στον Σασί, με το Νέιρα να κάνει το 1-0.

Παρά την ξεκάθαρα άδικη απόφαση, ο Πλατανιάς δεν κατέθεσε τα όπλα», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση