HomeΕΚΛΟΓΕΣΜαριαλένα Μπαμιεδάκη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Κουράκη

Μαριαλένα Μπαμιεδάκη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Κουράκη

Στον συνδυασμό Ηράκλειο 3.7.5

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ονομάζομαι Μαριαλένα Μπαμιεδάκη, κόρη του Γεωργίου Μπαμιεδάκη και της Αικατερίνης Δηλαβεράκη. Αδέρφια μου είναι ο Φιλήμων και ο Κωνσταντίνος.

Είμαι μέλος τρίτεκνης οικογένειας, γνωρίζοντας έτσι αρκετά καλά τον αγώνα και τη δράση των Τριτέκνων νομού Ηρακλείου.

Από το 2007 ζούσα στη Θεσσαλονίκη, όπου και ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Το 2010 επιλέχθηκα με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της Σεβίλλης στον τομέα της Θεωρητικής και Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας.

Παράλληλα, είχα την τύχη να εργασθώ εθελοντικά στο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο SAFA Blanca Paloma σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης (Προσχολική έως Λύκειο), ανακαλύπτοντας έτσι το εκπαιδευτικό σύστημα, καθώς και τον πλούσιο πολιτισμό και την μοναδική κουλτούρα της Ισπανίας.

Στο διάστημα αυτό, δραστηριοποιήθηκα έντονα σε φοιτητικές κ εκλογικές αναμετρήσεις του τμήματος μου, ενώ αποτέλεσα μέλος του Πολιτιστικού Ομίλου «Βουβό Χειροκρότημα» λαμβάνοντας συμμετοχή σε θεατρικά δρώμενα.

Τον Οκτώβριο του 2012, μετακόμισα στην Αθήνα όπου ξεκίνησα την κατάρτιση μου στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Αναπηρία, στο τμήμα της Μονάδας Αναπτυξιακής Παιδιατρικής, της Ιατρικής Σχολής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το Μάρτιο του 2013 ξεκίνησα την πρακτική μου άσκηση στο 3ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Κρήτης, γνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό τη μοναδικότητα αυτών των ατόμων, όπως επίσης και την ανάγκη τους για ίση μεταχείριση.

Από το Σεπτέμβριο του 2013 έχω αναπτύξει σταθερή σχέση συνεργασίας ως καθηγήτρια αγγλικών με τα φροντιστήρια εκμάθησης ξένων γλωσσών Ξανθάκης και από το 2015 με το Ζάννειο Εκπαιδευτήριο δίνοντας έμφαση στις απαιτήσεις και δεξιότητες του 21ου αιώνα.

Προέρχομαι από μια οικογένεια με βασική επαγγελματική ενασχόληση στον τομέα του τουρισμού και έχω ήδη απασχοληθεί με τον συγκεκριμένο κλάδο τόσο μέσα από την επιχείρηση μας όσο και σε αντίστοιχη θέση στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης «Νίκος Καζαντζάκης» ως Brand Ambassador της εταιρίας Mondelez Hellas.

Μιλάω Αγγλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Γαλλικά. Είμαι επίσης πιστοποιημένη κάτοχος πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων αναφορικά με αυτισμό, δυσλεξία Σύνδρομο Asperger, μαθησιακές δυσκολίες, αποτελεσματική διδασκαλία της Ξένης Γλώσσας και Πρώτες Βοήθειες και έχω ενεργή συμμετοχή σε συνέδρια τόσο σε εθνικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Εξειδικευμένη στις Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση και στη Μεθοδολογία προγραμμάτων θεατρικού παιχνιδιού και Εμψύχωση διδακτέας ύλης και ολοκληρώνω τo πιστοποιητικό DELTA (Diploma in Teaching English to Speakers of Other Languages) του University of Cambridge καθώς και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Τουριστική Φιλοξενία και Μάνατζμεντ, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης.

Τέλος από τις 28-30 Νοεμβρίου του 2018 συμμετείχα στο συνέδριο των Eurocities στο Εδιμβούργο ως Πρέσβειρα Νεολαίας Eurocities του Δήμου Ηρακλείου, σε συνεργασία με το δήμο Ηρακλείου.

Στις 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η ημερίδα στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Πανευρωπαϊκού Δικτύου των μεγάλων πόλεων (Eurocities) στο οποίο μετέχει και ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με την Κομισιόν, με θέμα «Διάλογος για την Ευρώπη» όπου είχα την τιμή να αναφερθώ στη δυνατότητα που δίνει στους νέους Ευρωπαίους Δημότες να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να συμμετέχουν και να προτείνουν λύσεις για τα προβλήματα της πόλης που ζουν και τι μπορούν να κάνουν οι Δήμοι για τα προβλήματα των νέων.

Ενεργό μέλος
– στην ΕΕΠΕΚ για συνεχής επιμόρφωση και κατάρτιση,
– στην Unesco Κνωσός
– Πρέσβειρα Νεολαίας Eurocities
Ανελλιπής παρακολούθηση και συμμετοχή σε ημερίδες, συνέδρια και συμπόσιαΕνασχόληση με τον αθλητισμό και θέατρο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση