HomeHL-SportsΜοίρασε «ευχαριστώ» ο Μιχάλης Μπούσης

Μοίρασε «ευχαριστώ» ο Μιχάλης Μπούσης

Θα δώσει και πριμ 40.000 ευρώ στους παίκτες ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ σώθηκε έστω και με την ψυχή στο στόμα και ο Μιχάλης Μπούσης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά τη νίκη επί του Πλατανιά.

Ο μεγαλομέτοχος των Ηρακλειωτών, με ανάρτησή του στο instagram, μοίρασε «ευχαριστώ», ενώ τόνισε ότι είναι περήφανος για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξή τους προς την ομάδα μας. Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ που πάλεψαν μέχρι το τέλος για το όνειρο που προσπαθούμε να πετύχουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω την σύζυγό μου και τα παιδιά μου που είναι πάντα δίπλα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους αδερφούς μου και την αδερφή μου για την αγάπη και την υποστήριξή τους.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την οικογένεια Παλυβού, τον θείο μου Πέτρο, τη σύζυγό του και τα παιδιά του που επίσης μοιράστηκαν μαζί μου τα όνειρά μου για την ομάδα μου και που είναι μέρος αυτού του πανέμορφου πρότζεκτ. Ευχαριστώ όλους για την αγάπη τους και την υποστήριξή τους. Πάμε ΟΦΗ», έγραψε ο Μ. Μπούσης.

Στο μεταξύ, οι παίκτες θα μοιραστούν ως πριμ για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα το ποσό των 40.000 ευρώ, όπως τους γνωστοποίησε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Άντζελο Παλυβός.

Ο παράγοντας των «ασπρόμαυρων» ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια πριν αρχίσει ο αγώνας και αφού η νίκη ήρθε, θα πάρουν και τα λεφτά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση