HomeΕΚΛΟΓΕΣΣε θερμό κλίμα η κεντρική ομιλία του Γιάννη Μαθιουδάκη στο Ζαρό

Σε θερμό κλίμα η κεντρική ομιλία του Γιάννη Μαθιουδάκη στο Ζαρό

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τον επικεφαλής του συνδυασμού «Φαιστός – Ο τόπος μας μπροστά»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον Ζαρό, το ορεινό χωριό του Δήμου Φαιστού πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 21 Μαίου, μεγάλη επιτυχία η πρώτη κεντρική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη, επικεφαλής του συνδυασμού “Φαιστός – Ο τόπος μας μπροστά”.

Στην πλατεία του Ζαρού συγκεντρώθηκαν κάτοικοι από τα χωρία της Πάνω Ρίζας αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, όπου με την ένθερμη παρουσία τους και τη φιλόξενη διάθεση τους άκουσαν με ενδιαφέρον την ομιλία του κ. Μαθιουδάκη και του έδειξαν την ειληκρινή στήριξη τους.

Ο Ζαρός είναι το πιο ενδεικτικό παράδειγμα χωριού που παρά τα πολλά «συν» που διαθέτει, από το μοναδικής ποιότητας νερό του, αναγνωρισμένο και βραβευμένο παγκοσμίως, μέχρι το εξαιρετικό φυσικό κάλλος της ευρύτερης περιοχής του, την ιστορία και την παράδοση του, τα ποιοτικά προϊόντα που παράγει, και τις άπειρες δυνατότητες που έχει για την ανάπτυξη κάθε είδους τουρισμού, αγροτουρισμού, πολιτιστικού & θρησκευτικού τουρισμού,  έχει ολοφάνερα αδικηθεί σε έργα υποδομής και κατά συνέπεια έχει αδικηθεί όσον αφορά το μερίδιο στην ανάπτυξη που του αναλογεί και όμως δεν το έχει λάβει, μέχρι τώρα, ούτε κατ΄ελάχιστο!

Ο κ. Μαθιουδάκης ευχαρίστησε  τον κόσμο για την συμμετοχή του στη μάχη που δίνει ο ίδιος και η παράταξη του  “Φαιστός – Ο τόπος μας μπροστά” για μια καινούργια αρχή στο Ζαρό και στο Δήμο Φαιστού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση