HomeHL-9Πυροβόλησε 7 φορές εναντίον της συντρόφου του πριν αυτοκτονήσει

Πυροβόλησε 7 φορές εναντίον της συντρόφου του πριν αυτοκτονήσει

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το έγκλημα της Χαλέπας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνολικά 7 πλήγματα από κοντόκαννο πυροβόλο όπλο δέχθηκε η άτυχη 49χρονη από τον αυτόχειρα σύντροφό της πριν αφήσει την τελευταία της πνοή από ακατάσχετη αιμορραγία, στο μοιραίο σπίτι της Χαλέπας, όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία που συγκλόνισε την Κρήτη.

Στο συμπέρασμα οδηγήθηκε ο ιατροδικαστής Κρήτης Σταμάτης Μπελιβάνης ο οποίος εξέτασε τις σορούς των δύο θυμάτων, της 49χρονης γυναίκας και του 47χρονου αυτόχειρα, ο οποίος μετά την πράξη του εναντίον της συντρόφου του έστρεψε τον ίδιο όπλο στον εαυτό του, δίνοντας τέλος και στη δική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε στο σώμα της συνολικά 7 πλήγματα. Δύο από αυτά εντοπίζονται στο αριστερό της χέρι, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο η μία από τις δύο βολές να προκλήθηκε από εξοστρακισμό. Επίσης έφερε άλλο ένα τραύμα στο πόδι, ενώ δέχθηκε στην πλάτη 3-4 πλήξεις. Η σφαίρα που της έκοψε το νήμα της ζωής εισήλθε στο αριστερό ημιθωράκιο και έπληξε τον αριστερό πνεύμονα προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία.

Όσο για τον 47χρονο φερόμενο ως δράστη και αυτόχειρα, έφερε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, καθώς η σφαίρα είχε εισέλθει από τον δεξί κρόταφο και είχε βγει από τον αριστερό.

Ο θάνατος και των δύο τοποθετείται στις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται πως τα άψυχα σώματα των δύο συντρόφων στο σπίτι της Χαλέπας, βρήκε η κόρη της άτυχης 49χρονης, η οποία έσπευσε στο σπίτι του ζευγαριού, ανήσυχη επειδή δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τη μητέρα της.

Εκείνη ήταν που ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες εξακολουθούν να διερευνούν τις συνθήκες και τις αφορμές της τραγωδίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση