HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στον Κρουσώνα

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στον Κρουσώνα

«Η Κρήτη Μπροστά!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Κρουσώνα επισκέφθηκε χτες το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, στα πλαίσια των περιοδειών που είναι σε εξέλιξη λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

Είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα καφενεία και την αγορά όπου και γνωρίστηκε με τους κάτοικους του χωριού. Το κλίμα ήταν θερμό και ο κόσμος του Κρουσώνα είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον υποψήφιο  Περιφερειάρχη, αλλά και με τους υποψήφιους συμβούλους του Συνδυασμού «Η Κρήτη Μπροστά».

«Η θερμή υποδοχή που συναντήσαμε σήμερα από τους κατοίκους του Κρουσώνα επιβεβαιώνει την απόφασή μας, να ζητήσουμε την εντολή των συμπολιτών μας στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές και μας δίνει τη σιγουριά για το αποτέλεσμα του αγώνα μας. Η εκλογική μάχη, κορυφώνεται σε 4 μέρες. Την Κυριακή. Τότε θα βρεθούμε μπροστά στην κάλπη. Τότε θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τα μεγάλα διλήμματα. Γιατί στις 26 του Μάη δεν επιλέγουμε απλά ποιον Συνδυασμό θα ψηφίσουμε. Επιλέγουμε την Περιφέρειά μας. Επιλέγουμε φορέα εκπροσώπησης. Επιλέγουμε σε ποιο τόπο θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας. Ποιο μέλλον ονειρευόμαστε», σχολίασε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση