HomeΕΚΛΟΓΕΣΚαδιανή Βελιγραντάκη: Σε πρώτο πλάνο ο… πολιτισμός στο Ηράκλειο

Καδιανή Βελιγραντάκη: Σε πρώτο πλάνο ο… πολιτισμός στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Καδιανή Βελιγραντάκη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για το δήμο Ηρακλείου με τον συνδυασμό «ΣυνΕργασία για το Ηράκλειο» με επικεφαλής τον Ευριπίδη Κουκιαδάκη.

Πρόκειται για μία προσωπικότητα που έρχεται από τον τομέα του πολιτισμού έχοντας τόσο τα τυπικά χαρακτηριστικά – είναι πτυχιούχος στις Καλές Τέχνες – όσο και μία πλούσια δράση με ατομικές αλλά και ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Παράλληλα, διδάσκει εικαστικά σε πολλά παιδιά τα οποία αποσπάσει πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς.

Η ίδια, όπως δηλώνει συνεχώς, έχει σε πρώτο πλάνο τον… πολιτισμό στο Ηράκλειο είτε αυτό σημαίνει την ανάδειξη της πλούσιας ιστορίας της πόλης, είτε την εκπόνηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων όπως πολεοδομικός σχεδιασμός, ανάπλαση του ιστορικού κέντρου ώστε να αναδεικνύεται το μινωικό στοιχείο, σωστή διαχείριση απορριμμάτων κτλ καθώς όπως διαμηνύει «όλα είναι θέμα πολιτισμού».

cv-synergasia-official

Είναι σίγουρο πως τέτοιες προσωπικότητες χρειάζονται σε ένα δημοτικό συμβούλιο καθώς έχουν την γνώση για να κάνουν πράξη το όραμά τους.

Και ειδικά στο δήμο Ηρακλείου, μία πόλη αμιγώς πολιτιστική και πολιτισμική, τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να βρίσκονται σε καίριες θέσεις για να μπορούν να προσφέρουν το καλύτερο για τον τόπο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση