HomeHL-LifestyleΣτην κόντρα ξανά Τζόνι Ντεπ-Αμπερ Χερντ

Στην κόντρα ξανά Τζόνι Ντεπ-Αμπερ Χερντ

Ψεύτικες οι μελανιές της, εκείνη με κακοποιούσε λέει ο ηθοποιός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τι κι αν ο Τζόνι Ντεπ και η Αμπερ Χερντ έχουν πάρει διαζύγιο από το 2017; Η μεταξύ τους κόντρα έχει ακόμη πολύ δρόμο.

Τώρα, ο Τζόνι Ντεπ κατηγορεί την πρώην σύζυγό του ότι εκείνη είχε «ζωγραφίσει» μελανιές στο σώμα της και υποστηρίζει ότι εκείνος ήταν το θύμα της σχέσης επειδή η Αμπερ Χερντ τον κακοποιούσε. Οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν το 2015 και δύο χρόνια αργότερα αποφάσισαν να χωρίσουν. Το διαζύγιό τους υπήρξε ιδιαίτερα επεισοδιακό, καθώς ο ένας κατηγορούσε τον άλλον για βίαιη συμπεριφορά. Και από τότε η κόντρα τους έχει εξελιχθεί σε σίριαλ με ατελείωτα επεισόδια.

Η κόντρα κορυφώθηκε όταν τον περασμένο Δεκέμβριο η Αμπερ Χερντ έγραψε άρθρο στην Washington Post, περιγράφοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοικογενειακής βίας. Ο Ντεπ της έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, αξιώνοντας αποζημίωση 50 εκατ. δολαρίων. Η πρώην σύζυγός του ζήτησε από δικαστή της Βιρτζίνια να απορρίψει τη μήνυση, κάτι που προκάλεσε νέα απάντηση του ηθοποιού.

Ντεπ: Εγώ ήμουν το θύμα

«Εχω αρνηθεί με σφοδρότητα τους ισχυρισμούς της κ. Χερντ από τότε που τους έκανε για πρώτη φορά, τον Μάιο του 2016, όταν μπήκε σε δικαστήριο για να πάρει προσωρινά περιοριστικά μέτρα και μελανιές που είχε ζωγραφίσει και τις οποίες μάρτυρες και φωτογραφικό υλικό δείχνουν ότι δεν είχε τις ημέρες που είχαν προηγηθεί. Θα συνεχίσω να αρνούμαι (σ.σ. τους ισχυρισμούς) για την υπόλοιπη ζωή μου», αναφέρει στη δήλωσή του ο Ντεπ, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλείται ο Guardian.

Ο 55χρονος ηθοποιός τονίζει ότι δεν έχει κακοποιήσει ποτέ την Χερντ ή οποιαδήποτε άλλη γυναίκα και στη συνέχεια κατηγορεί την πρώην σύζυγό του ότι εκείνη τον κακοποιούσε. «Εκείνη ήταν αυτουργός και εγώ ήμουν το θύμα. Ανακατεύοντας συνταγογραφημένες αμφεταμίνες και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα με αλκοόλ, η κ. Χερντ διέπραξε αμέτρητες ενέργειες ενδοιοικογενειακής βίας εναντίον μου, συχνά ενώπιον μαρτύρων, και σε κάποιες περιπτώσεις που προκάλεσε σοβαρή σωματική βλάβη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ντεπ.

Από την πλευρά της, Αμπερ Χερντ επιμένει ότι ο Τζόνι Ντεπ την χτυπούσε επανειλημμένα. «Οι αποδείξεις σε αυτή την περίπτωση είναι ξεκάθαρες: Ο Τζόνι Ντεπ επανειλημμένα χτυπούσε την Αμπερ Χερντ. Οι εντεινόμενα απελπισμένες απόπειρες του κ. Ντεπ να αναβιώσει την καριέρα του με αβάσιμους δικαστικούς αγώνες εναντίον τόσων ανθρώπων του περιβάλλοντός του- πρώην δικηγόρους, πρώην μάνατζερ και πρώην σύζυγο- δεν ξεγελούν κανέναν», δήλωσε ο δικηγόρος της Χερντ, Ερικ Τζορτζ, στο People.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση