HomeHL-9Στ. Αρναουτάκης: Η Περιφέρεια στηρίζει τον αθλητισμό, τη νεολαία

Στ. Αρναουτάκης: Η Περιφέρεια στηρίζει τον αθλητισμό, τη νεολαία

Σε ποδηλατικούς αγώνες στον Δήμο Αγίου Βασιλείου ο περιφερειάρχης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην στήριξη της Περιφέρειας στον αθλητισμό και στην νεολαία αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης απευθύνοντας χαιρετισμό σε αθλητική εκδήλωση ποδηλατικών αγώνων που έγιναν χθες Κυριακή στη περιφέρεια του Δήμου Αγ. Βασιλείου Ρεθύμνου με έναρξη το Σπήλι και τερματισμό την Αγ. Γαλήνη όπου έγιναν οι απονομές των βραβείων.

Οι αγώνες που έγιναν με επιτυχία οργανώθηκαν από τον Αθλητικό Όμιλο Αγ. Γαλήνης με την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και πήραν μέρος δεκάδες αθλητές μαζί τους και ο Παραολυμπιονίκης Μανόλης Στεφανουδάκης.

«Ως Περιφέρεια στηρίζουμε τον αθλητισμό, τη νεολαία, να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι νέοι στον αθλητισμό, και συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς, συλλόγους, ομίλους, σωματεία στηρίζοντας κάθε πρωτοβουλία και δράση που ενισχύει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό το ευ αγωνίζεσθαι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης στον χαιρετισμό του στην Αγ. Γαλήνη παρουσία, φορέων, αθλητών, πολιτών.

arnaoutakhs-athlhtismos5

Τον Περιφερειάρχη καλωσόρισε θερμά ο οργανωτής Πρόεδρος του τοπικού αθλητικού ομίλου και ταυτόχρονα Πρόεδρος της Κοινότητας Αγ. Γαλήνης Μανόλης Φουντεδάκης ο οποίος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την στήριξη του στον αθλητισμό.

Επίσης ο Πρόεδρος ευχαρίστησε και την παριστάμενη Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρία Λιονή για την καλή συνεργασία όπως και όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες και ιδιαίτερα τον Μεσαρίτη Παραολυμπιονίκη Μανόλη Στεφανουδάκη.

arnaoutakhs-athlhtismos6

Στον δικό του χαιρετισμό ο Παραολυμπιονίκης Μανόλης Στεφανουδάκης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την παρουσία του αλλά και την στήριξη του στον αθλητισμό όπως και τον Πρόεδρο του ομίλου και τους αθλητές που συμμετείχαν στην αθλητική διοργάνωση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση