HomeHL-GreeceΒίντεο-ντοκουμέντο από την ομηρία στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας

Βίντεο-ντοκουμέντο από την ομηρία στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας

Τρόμος μέσα στο ΚΤΕΛ Ηλείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ρομά που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση, απειλούσε τους πάντες μέσα στο λεωφορείο κι όπως φαίνεται από το βίντεο, που δημοσίευσε το «Μαζί σου», ευτυχώς οι επιβάτες ήταν ψύχραιμοι και δεν εκτραχύνθηκε η κατάσταση.

Οσον αφορά στον λεωφορειοπειρατή, ο 30χρονος είναι γνωστός στις Αρχές. Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου, όταν επιβιβάστηκε σε αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας στο Επιτάλιο και με την απειλή μαχαιριού, απαίτησε να κατέβουν όλοι οι επιβάτες και να τον μεταφέρει ο οδηγός στην Καλαμάτα.

Η ομηρία που είχε αίσια έκβαση χάρη στην ψυχραιμία του οδηγού Θανάση Βάλαρη και τον άψογο συντονισμό των αστυνομικών αρχών, έκανε το γύρο της Ελλάδας μέσα από το ζωντανό και μόνο ρεπορτάζ από την πρώτη στιγμή του ilialive.gr που βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος και κάλυψε τα γεγονότα.

Ο δράστης οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στον Εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή Πύργου την Τετάρτη. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή, διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

https://www.youtube.com/watch?v=e4CUPQQh4Sc

ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση