HomeΕΚΛΟΓΕΣΜήνυμα νίκης από την Βιάννο έστειλε ο Παύλος Μπαριτάκης

Μήνυμα νίκης από την Βιάννο έστειλε ο Παύλος Μπαριτάκης

Στο μέρος όπου για 9 χρόνια ήταν δήμαρχος - video -

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τήρησε την υπόσχεση του ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κρήτη η Ζωή μας», Παύλος Μπαριτάκης, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής πραγματοποίησε την προεκλογική του ομιλία στη Βιάννο, στο μέρος όπου τα 9 τελευταία χρόνια ήταν δήμαρχος.

Ένα μέρος που αγάπησε και που προσπάθησε να αναδείξει και να καλυτερεύσει τις συνθήκες διαβίωσης των δημοτών του.

Η ομιλία του Παύλου Μπαριτάκη έγινε στην πλατεία του Μιχαήλ Αρχαγγέλου στην Άνω Βιάννο παρουσία πλήθους κόσμου.

Ο ίδιος είχε εκφράσει από πολύ νωρίς τις προθέσεις του. Ότι δεν θα ήταν εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βιάνου αλλά θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια από ένα άλλο πολιτικό μετερίζι της Αυτοδιοίκησης, την Περιφέρειας Κρήτης.

«Επί εννέα χρόνια υπηρέτησα τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης από την θέση του Δημάρχου Βιάννου, με απόλυτη συνέπεια λόγων και πράξεων, με σθένος, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό για τους συνδημότες μου.

Έχω την πεποίθηση ότι η σκληρή δουλειά και η ακατάπαυστη προσπάθεια μέσα από τα έδρανα του Δήμου Βιάννου, απέδωσε και εξασφάλισε στέρεες βάσεις προόδου και ανάπτυξης.»

«Το στοίχημα είναι να υπάρχει η συνεργασία των δύο βαθμών, προς όφελος πάντα των πολιτών. Αυτό είναι το στοίχημα και έτσι και θα πρέπει να δουλεύουν όλοι οι αυτοδιοικητικοί», τόνισε ο δήμαρχος Βιάννου, που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι η θητεία του μέχρι σήμερα έχει λειτουργήσει προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με τον κύριο Μπαριτάκη τα μεγαλύτερα προβλήματα στην Κρήτη έχουν να κάνουν με τις υποδομές.
«Έχουν γίνει σημαντικά βήματα» τόνισε χαρακτηριστικά, «χρειάζονται ωστόσο να γίνουν πολλά ακόμα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση