HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στα Σφακιά

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στα Σφακιά

Στον εορτασμό της Επετείου της κήρυξης της Επανάστασης του 1821 στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης παρευρέθηκε νωρίτερα το πρωί στα Σφακιά και συγκεκριμένα στον εορτασμό της Επετείου της κήρυξης της Επανάστασης του 1821 στην Κρήτη, τον οποίο οργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Δήμος Σφακίων στον Ιερό Ναό Παναγίας Θυμιανής.

Μετά την Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λάμπης – Συβρίτου & Σφακίων κ.κ. Ειρηναίου, ακολούθησε Δοξολογία και Επιμνημόσυνη Δέηση.

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, συνοδευόμενος από περιφερειακούς συμβούλους του Συνδυασμού «Η Κρήτη Μπροστά» επισκέφτηκε τη Χώρα Σφακίων, την Ίμπρο και την τοπική κοινότητα Ασκύφου, όπου συναντήθηκε με κατοίκους και συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους, ανταλλάσσοντας απόψεις και προτάσεις για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

«Όλοι όσοι βρισκόμαστε σήμερα εδώ, αγαπάμε αυτόν τον τόπο. Ανησυχούμε για αυτόν τον τόπο. Πονάμε για αυτόν τον τόπο. Πιστεύουμε ότι αξίζουμε περισσότερα.
Και είναι η ώρα να πάρουμε αυτά που αξίζουμε. Σε αυτές τις εκλογές είναι η ώρα η Περιφέρειά μας να γυρίσει σελίδα. Είναι η ώρα της πολιτικής αλλαγής, είναι η ώρα να πάει η Κρήτη Μπροστά! Ολοταχώς! Δίχως άλλη καθυστέρηση…αρκετά χρόνια χάσαμε! Πρέπει να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος και να βγούμε μπροστά! Δεν αντέχουμε άλλη στασιμότητα. Πολύ περισσότερο, δεν αντέχουμε άλλη επικίνδυνη επιπολαιότητα.» σχολίασε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση