HomeΚΡΗΤΗΔιακρίσεις από αθλήτριες του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης

Διακρίσεις από αθλήτριες του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης

Άνοιξαν πανιά κι έκαναν περήφανο το Μαλεβίζι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις αθλήτριες του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης Βάσω Βλαχάκη – η οποία είναι και μέλος της εθνικής ομάδας – η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση σε αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος και την Μαρία Σκουλούδη, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, τίμησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

nogk-8

Σε μια σεμνή τελετή στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης στο λιμανάκι της Παντάνασσας, παρουσία του Προέδρου του Ομίλου Χάρη Μαμουλάκη, μελών της διοίκησης, γονέων και παιδιών, ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γιάννη Κοτσυφός απένειμαν έναν αναμνηστικό έπαινο, μαζί με το μετάλλιο και το λεύκωμα του Δήμου Μαλεβιζίου «Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη». Αξίζει να τονιστεί ότι η Βάσω Βλαχάκη βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό όπου συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα – γι’ αυτό και τον έπαινο παρέλαβε η μητέρα της Άννα Ζιαννά – με τις ευχές και τη θετική ενέργεια όλων, να την συνοδεύουν.

nogk-skouloudi

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Εδώ στο πανέμορφο λιμανάκι της Παντάνασσας, η διοίκηση και τα μέλη του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου κάνουν εξαιρετική δουλειά. Θεωρώ ότι κι εμείς ως Δήμος, πέραν από το να ενισχύουμε μέσω του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου τις προσπάθειές τους και να βελτιώνουμε τις υποδομές μας, οφείλουμε και να αναδεικνύουμε αυτές τις διακρίσεις που προβάλλουν το άθλημα της ιστιοπλοΐας. Αξίζουν πολλά μπράβο στη Βάσω Βλαχάκη και την Μαρία Σκουλούδη, μας έκαναν όλους υπερήφανους και ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι και μαζί και με τους άλλους αθλητές του Ομίλου, να έχουν πάντα ούριο άνεμο στα πανιά τους. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ όλα τα μέλη της διοίκησης του Ομίλου, τους προπονητές καθώς και τους γονείς που ενισχύουν την προσπάθεια των παιδιών, συμμερίζονται τις αγωνίες τους και αναπτύσσουν ένα άθλημα που ειδικά στην Κρήτη, έχει λαμπρές προοπτικές. Να ευχαριστήσω τέλος τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Γιάννη Κοτσυφό και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την γενικότερη, πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει στο λιμανάκι μας. Ένα γραφικό λιμανάκι, που αξίζει να το επισκεφτείτε και να διαπιστώσετε πόσο όμορφο είναι».

nogk-zianna-vlahaki

Αμέσως μετά τις βραβεύσεις, ακολούθησε κέρασμα από τη Διοίκηση του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση