HomeΕΚΛΟΓΕΣΕγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Μανώλη Ντουτνουλάκη

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Μανώλη Ντουτνουλάκη

«Νέα Εποχή»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κλίμα ενθουσιασμού και αλλαγής στο Δήμο Πλατανιά πραγματοποιήθηκαν απόψε τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Μανώλη Ντουντουλάκη στο Γεράνι, με τον υποψήφιο Δήμαρχο και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Πλατανιά «Νέα Εποχή» να στέλνει μήνυμα νίκης στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου.

Παρουσία πλήθους δημοτών, όπως  και οι υποψήφιοι του συνδυασμού “Νέα Εποχή”, έδωσαν δυναμικό παρών στέλνοντας  σαφέστατο μήνυμα  αλλαγής, χαράζοντας μια νέα πορεία. Πορεία ανανέωσης, εκσυγχρονισμού, ισονομίας και  δημιουργίας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά, Μανώλης Ντουντουλάκης, στην σύντομη παρέμβασή του, παρουσίασε  το σχέδιο του, λέγοντας πώς ήρθε η ώρα να έρθει μια «Νέα Εποχή» στο Δήμο  και ο Πλατανιάς επιτέλους να ανοίξει νέους ορίζοντες ανάπτυξης και αναβάθμισης: «Φέρνουμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο με ευαισθησία, έχοντας ένα και μόνο στόχο, να ακούμε τον Δημότη μας, για να αποκτήσει επιτέλους έναν Δήμο αντάξιο των απαιτήσεών του, όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το αύριο!».

Ο κ.Ντουντουλάκης έκανε λόγο για έναν νέο ισχυρό, ανεπτυγμένο, δημοκρατικό και πρωτοπόρο Δήμο, ενώ παράλληλα παρουσίασε την ομάδα του συνδυασμού, Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους, τονίζοντας  ότι αποτελείται από στελέχη έμπειρα και ικανά , αλλά και νέους με αρχές, στόχους, όραμα και αγάπη για τον τόπο: «Το υψηλής ποιότητας ψηφοδέλτιό μας με έμπειρες και δυναμικές προσωπικότητες που ζουν τα προβλήματα καθημερινά, εγγυάται την πραγματοποίηση έργου σε κάθε επίπεδο στο Δήμο και για αυτό είμαστε απολύτως αισιόδοξοι για την αλλαγή» τόνισε ο κ.Ντουντουλάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση