HomeΕΚΛΟΓΕΣΚοντά στους πυροσβέστες της 3ης ΕΜΑΚ βρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ηρακλείου Παύλος Μπαριτάκης

Κοντά στους πυροσβέστες της 3ης ΕΜΑΚ βρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ηρακλείου Παύλος Μπαριτάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε τον 4ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου  και τις εγκαταστάσεις της 3ης  ΕΜΑΚ, προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τους ίδιους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους τρόπους με τους οποίους η Περιφέρεια θα ενισχύσει περαιτέρω το δύσκολο έργο τους, όπως άλλωστε έχει αποδείξει έμπρακτα μέχρι τώρα.

Ο κ.Μπαριτάκης  συναντήθηκε αρχικά με τον Διοικητή  της Υπηρεσίας κο Σταύρο Καλογιαννάκη , με τον  οποίο είχε  γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση  για τα θέματα της υπηρεσίας .

Αμέσως μετά ο κ. Μπαριτάκης επισκέφθηκε  τις εγκαταστάσεις και τους χώρους που στεγάζεται η υπηρεσία , ενώ στην συνέχεια   είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πυροσβέστες, για θέματα που τους αφορούν  στην καθημερινότητα τους, όπως το επίπεδο προετοιμασίας ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου, αλλά και το ζήτημα των προσλήψεων εποχικών πυροσβεστών και της επάνδρωσης της Πυροσβεστικής, επισημαίνοντας για μια ακόμη φορά  την συνεργασία που  ως Δήμαρχος Βιάννου  υπάρχει με την Πυροσβεστική, τόσο  στην πρόληψη ενημέρωση των πολιτών όσο  ενίσχυση με τον απαραίτητο εξοπλισμό,  αλλά και σε καταστάσεις θεομηνιών ή έντονων καιρικών φαινομένων.

Τέλος επισήμανε ότι  Σώματα που έχουν ευθύνη για την προστασία του πολίτη, όπως η Πυροσβεστική, οφείλουμε όλοι να τα στηρίζουμε και στεκόμαστε αρωγοί στο έργο τους.

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση