Με την κεντρική ομιλία του στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης ολοκληρώνει την διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη.

Ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στις 7.30 το απόγευμα ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η ομιλία του θα επικεντρωθεί στο μήνυμα και το δίλημμα των ευρωεκλογών.

afisa-mhtsotakhs

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον Τσίπρα

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε χθες από το Ηράκλειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργός ωστόσο τόνισε πως «όσο εκείνος επιμένει να διχάζει, εγώ θα επιμένω να ενώνω».

Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης μίλησε θετικά για την επίσκεψή του στην Κρήτη λέγοντας πως είναι εδώ για να θέσει «το βασικό δίλημμα των εκλογών, που δεν είναι άλλο από μία πολιτική αλλαγή».

Μάλιστα εξήγησε πως «η πολιτική αλλαγή που οραματίζεται η ΝΔ αφορά όλους τους Έλληνες και θα κάνει πράξει την πολιτική για χαμηλότερους φόρους».

Την ίδια ώρα ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην ανάπτυξη της Κρήτης λέγοντας πως «θα υποστηρίξουμε το αεροδρόμιο στο Καστέλι και θα εγγυηθούμε την ταχύτατη υλοποίησή του» ενώ για τον ΒΟΑΚ τόνισε πως «αποτελεί προσωπική εγγύηση ότι ο ΒΟΑΚ θα ξεκινήσει επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας και θα ενώσει τη Σητεία με το Καστέλι».

Κ. Μητσοτάκης στο Σπήλι: Στηρίζουμε τις ορεινές κοινωνίες

Την ανάγκη να ενισχυθούν από την επίσημη Πολιτεία όλοι οι ορεινοί δήμοι της χώρας, επισήμανε από το Σπήλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου και βρέθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη.

Ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία και το όραμά της, και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «από τη θέση του πρωθυπουργού μόλις βρεθώ, να γνωρίζετε όλοι σας, ότι η στήριξη μου προς τις τοπικές κοινωνίες στις ορεινές κοινωνίες όπως το Σπήλι θα είναι αμέριστη.

Να ξέρετε ότι στηρίζομαι σε σας και έχω θέσει ένα πολιτικό προσωπικό στόχο και στοίχημα: Να πετύχουμε πολιτικά την επόμενη Κυριακή στην ευρωκάλπη κάτι που δεν είχε καταφέρει να πετύχει ούτε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το ’89 και ’90. Να είναι όλη η Κρήτη γαλάζια».

Διαφήμιση
Διαφήμιση