HomeΕΚΛΟΓΕΣΜε φορείς των Χανίων συναντήθηκε ο Γρηγόρης Αρχοντάκης

Με φορείς των Χανίων συναντήθηκε ο Γρηγόρης Αρχοντάκης

Συνεχίζουν το πρόγραμμά τους οι υποψήφιοι του συνδυασμού “Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης μέρας”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναντήσεις και επαφές με Φορείς της πόλης μας πραγματοποίησε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας», συνοδευόμενος από την κ. Νάνσυ Αγγελάκη και Μέλη του Συνδυασμού του.

arxontakhs2

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων συναντήθηκαν με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, Ταξίαρχο Γιώργο Λυμπινάκη καθώς και με Στελέχη της Υπηρεσίας. Ο κ. Αρχοντάκης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση αναφορικά με την αστυνόμευση του Δήμου Χανίων και την ασφάλεια των πολιτών. Ο υποψήφιος Δήμαρχος επεσήμανε την ανάγκη διαρκούς συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Χανίων και της Αστυνομίας σε θέματα ασφάλειας, αστυνόμευσης και κυκλοφοριακής αγωγής, καθώς και στο μείζον θέμα που απασχολεί όλους τους κατοίκους, το κυκλοφοριακό.

arxontakhs3

Στη συνέχεια ο κ. Αρχοντάκης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι επισκέφτηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, όπου συναντήθηκαν με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων Πύραρχο Δημοσθένη Μπουντουράκη καθώς και με το προσωπικό των πυροσβεστών. Ο κ. Αρχοντάκης αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των μέτρων πρόληψης για την αντιμετώπιση των εκτάκτων φαινομένων που πλήττουν κατά διαστήματα τον τόπο μας. (πυρκαγιές, πλημμύρες κλπ). Ιδίως οι τελευταίες καταστροφές κατέδειξαν την ανάγκη της κατάρτισης μιας σειράς μέτρων πρόληψης, αλλά και την ανάγκη ενός σχεδίου δράσης που θα εφαρμόζεται σε περίπτωση τέτοιων φαινομένων στο μέλλον, υπογράμμισε.

arxontakhs4

Επόμενος σταθμός των επαφών του Συνδυασμού, το Νοσοκομείο Χανίων όπου ενημερώθηκαν από τον Διοικητή, κ. Μηνά Βουλγαρίδη για μια σειρά από θέματα, όπως τις μεγάλες ελλείψεις κυρίως νοσηλευτικού προσωπικού και την ανάγκη βελτίωσης των κτιριακών εγκαταστάσεων. Ο κ. Αρχοντάκης ανέφερε ότι ο Δήμος οφείλει να σταθεί αρωγός της βελτίωσης των υποδομών,  του εξοπλισμού του Νοσοκομείου, όπως και των θεμάτων κοινωνικής μέριμνας. Στη συνέχεια ο κ. Αρχοντάκης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Χανίων, όπου συναντήθηκαν με τον υπεύθυνο Σωτήρη Δρούτσο.

arxontakhs5

Οι επισκέψεις συνεχίστηκαν στην Δημοτική Ενότητα Θερίσου και συγκεκριμένα στον Κυρτωμάδο, την Αγιά, το Βαρύπετρο, το Λυγιδέ και τα Περιβόλια, όπου συνομίλησαν με κατοίκους για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Ο κ. Αρχοντάκης επεσήμανε την ανάγκη ενός συνολικού σχεδίου αναβάθμισης της περιοχής. Βασικές προτεραιότητες, το Οδικό Δίκτυο, ο Δημοτικός Φωτισμός, η Καθαριότητα, προτεραιότητες οι οποίες θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων.

Ο κ. Αρχοντάκης για άλλη μια φορά εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί, μέσω των συναντήσεων με τους κατοίκους σε κάθε γωνιά του Δήμου, αναπτύσσεται ένας διάλογος ουσίας, τόσο για απλά θέματα της καθημερινότητας, όσο και για τα μεγαλύτερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι περιαστικές περιοχές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση