HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Ηλίας Λυγερός στο Σκαλάνι

Ο Ηλίας Λυγερός στο Σκαλάνι

«Ηράκλειο – Ενεργοί Πολίτες»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χρειαζόμαστε έναν αποφασιστικό Δήμαρχο και ένα Νέο Δήμο με αξίες και όραμα δήλωσαν οι κάτοικοι από τον οικισμό του  Σκαλανίου,  τους οποίους επισκεφτήκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος  Ηλίας  Λυγερός  της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο- Ενεργοί Πολίτες» και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

skalani

Η επίσκεψη αυτή έδωσε την ευκαιρία  άμεσης επαφής με τους πολίτες κατοίκους της περιοχής που είχαν πολλά ζητήματα να θέσουν :  την αποπεράτωση του σχεδίου πόλεως που δεν έχει ακόμα εγκριθεί , τους 2 βιολογικούς καθαρισμούς που υπολειτουργούν  διότι δεν συντηρούνται, τις  αναπλάσεις και διανοίξεις του παλιού δρόμου που δεν έχουν γίνει και πολλά άλλα.

skalani-1

Ο Ηλίας Λυγερός επεσήμανε ότι μέσα στις άμεσες προτεραιότητες  του ως Δήμαρχος Ηρακλείου είναι,  οι συνοικίες και οι οικισμοί της πόλης που αποτελούν  σημαντικό τμήμα του προγράμματος των «Ενεργών Πολιτών».

skalani-2

Ζητούμενο για  τον Ηλία Λυγερό και τους «Ενεργούς Πολίτες» είναι,  οι συνοικίες και  οι οικισμοί του Ηρακλείου  να αναβαθμιστούν και να αναζωογονηθούν, γιατί ο Δήμος οφείλει να είναι αρωγός όλων των πολιτών.

skalani-3

Διαφήμιση
Διαφήμιση