HomeΕΚΛΟΓΕΣΚατέστρεψαν όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα

Κατέστρεψαν όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα

Δείτε εικόνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ομάδα μπήκε σε κτίριο του δήμου Καλλιθέας και κατέστρεψαν όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον συγκεκριμένο δήμο.

Λίγο πριν από τις 10:00 το βράδυ της Παρασκευής, τέσσερις άνθρωποι- 3 άνδρες και μία γυναίκα- που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, πήγαν στο κτίριο που φυλάσσονται τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Καλλιθέας. Ο φύλακας αιφνιδιάστηκε και οι εισβολείς του ζήτησαν να μην εμπλακεί, λέγοντάς του ότι δεν θα τον πειράξουν.

Στη συνέχεια, πήγαν στο σημείο που βρίσκονταν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα» και τα περιέλουσαν με φαρμακευτικό υγρό. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό, αλλά οι δράστες είχαν προλάβει να εξαφανιστούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες φάνηκε να γνωρίζουν πού ακριβώς βρίσκονταν τα συγκεκριμένα ψηφοδέλτια, που είχαν παραληφθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Πλέον, η τύχη του συνδυασμού θα κριθεί από το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς η προθεσμία παράδοσης των ψηφοδελτίων στον δήμο Καλλιθέας λήγει σήμερα στις 2 το μεσημέρι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα kallitheaonline.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση