HomeΕΚΛΟΓΕΣΣυνδυασμός Φαιστός Ενεργοί Πολίτες: Επίσκεψη Δρ. Γκάρεθ Όουενς

Συνδυασμός Φαιστός Ενεργοί Πολίτες: Επίσκεψη Δρ. Γκάρεθ Όουενς

Στις Μοίρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δρ. Γκάρεθ Όουενς, γλωσσολόγος- συντονιστής του προγράμματος Erasmus στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, πήγε στις Μοίρες σήμερα Σάββατο 18/05/2019, για να ευχηθεί καλή δύναμη στην κα Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, και κρατούσε μαζί του, όπως πάντα ένα αντίγραφο του δίσκου της Φαιστού.

ooyens

Ο κ. Όουενς ευχαρίστησε την κα. Πετρακογιώργη για την συνεργασία τους στην προηγούμενη θητεία της και ευχήθηκε σύντομα μελλοντική συνεργασία στους τομείς της εκπαίδευσης και του πολιτισμού. Στη συζήτηση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, μίλησαν για την σημασία των ερευνών και ειδικά στην Μεσαρά που είναι η κοιτίδα του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού.

ooyens2

«Εκπαίδευση και πολιτισμός είναι τα πιο σημαντικά αγαθά της Ελλάδας, της Κρήτης  και της Μεσαράς…και περιμένω το Μουσείο της Μεσαράς». Ο κ. Όουενς επίσης ευχαρίστησε την κα Πετρακογιώργη για την επιστολή που έστειλε στους φοιτητές του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, προ καιρού, όταν το Ίδρυμα πήρε το δεύτερο βραβείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για καλή πρακτική στο πρόγραμμα Erasmus, πριν το Τ.Ε.Ι.  εξελιχθεί σε Ελληνικό Μεσογειακό  Πανεπιστήμιο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση