HomeΕΚΛΟΓΕΣΣε Πλατανιά και Βουκολιές ο Μανώλης Ντουντουλάκης

Σε Πλατανιά και Βουκολιές ο Μανώλης Ντουντουλάκης

«Νέα Εποχή»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ευκαιρία να συνομιλήσει και να συζητήσει τα προβλήματά τους με δημότες της Δημοτικής Ενότητας Πλατανιά και Βουκολιών είχε την Παρασκευή (17/5) το απόγευμα ο  επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά «Νέα Εποχή», Μανώλης Ντουντουλάκης.

Ο κ.Ντουντουλάκης επισκέφτηκε τα χωριά Πολεμάρχι, Χρυσαυγή, Ταυρωνίτη με τελικό προορισμό το Μάλεμε, όπου και είχε ανοιχτό διάλογο με τους κατοίκους των περιοχών. Άκουσε και συζήτησε τα προβλήματα των κατοίκων και παράλληλα πρότεινε λύσεις παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας. Ειδικά σε Ταυρωνίτη και Μάλεμε δυο κατεξοχήν τουριστικές περιοχές τονίστηκαν τα ζητήματα που αφορούν την παραλιακή ζώνη.

Στον Ταυρωνίτη οι κάτοικοι σημείωσαν την ανύπαρκτη πεζοδρόμηση και τον ελλιπέστατο  φωτισμό σε βάρος όλων των Δημοτών αλλά και των επισκεπτών, πρόβλημα μάλιστα που επεκτείνετε μέχρι και το Κολυμβάρι . Ο κ.Ντουντουλάκης επεσήμανε ότι είναι επιβεβλημένος όχι μόνο ο σχεδιασμός του έργου της κατασκευής πεζοδρομίων, αλλά και η άμεση υλοποίησή του, δεδομένου ότι ήδη χάθηκαν εννέα χρόνια.

Επίσης ο κ.Ντουντουλάκης τόνισε ότι η  παραλιακή ζώνη παραμένει χωρίς πρόσθετες παρεμβάσεις, κατά την θητεία της νυν δημοτικής αρχής, δηλώνοντας με τρόπο εκκωφαντικό την ανυπαρξία οποιαδήποτε έργου ανάπλασης, το οποίο θα συνέτεινε στην τουριστική αναβάθμιση όλου του παραλιακού μετώπου.

Και στο Μάλεμε θίχτηκε το θέμα των υποδομών, ενώ ειδική αναφορά έγινε στην αδύναμη απορρόφηση όμβριων υδάτων. Άλλωστε νωρίτερα την ίδια ημέρα της επίσκεψης είχε πλημμυρίσει το παραλιακό μέτωπο απόρροια της ολιγόλεπτης νεροποντής που ξέσπασε στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Σάββατο 18/5 και ώρα 7:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ανεξάρτητης Κίνησης Πλατανιά «Νέα Εποχή» που βρίσκεται στο Γεράνι, ενώ παράλληλα θα γίνει και η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών και τοπικών Συμβούλων του συνδυασμού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση