HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτο Βενιζέλειο και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ο Παύλος Μπαριτάκης

Στο Βενιζέλειο και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ο Παύλος Μπαριτάκης

Συνάντηση με την Μ.Κοζυράκη, τον Γ.Μοσχοβάκη και τον Γ.Χονδροζουμάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίσκεψη και συναντήσεις στο Βενιζέλειο Πανάνειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης πραγματοποίησε ο Παύλος Μπαριτάκης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ηρακλείου με τον Σταύρο Αρναουτάκη «ΚΡΗΤΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ».

Στο Βενιζέλειο συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Διοικητή κο Γιώργο Μοσχοβάκη, και με τον σύλλογο των εργαζομένων και τον πρόεδρο τους κ. Γιώργο Χονδροζουμάκη.

«Νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος βλέποντας την εξέλιξη των εργασιών της επέκτασης του Νοσοκομείου που παρά τα προβλήματα με τα αρχαιολογικά ευρήματα προχωράει για να δώσει μια σημαντική ανάσα στην λειτουργία του νοσοκομείου και στον κόσμο που εξυπηρετεί.

Η ικανοποίηση έγκειται στο γεγονός ότι ως αναπληρωτής Διοικητής με τον τότε διοικητή Νίκο Κυδωνάκη τρέξαμε τη μελέτη του έργου την οποία χρηματοδότησε ο τότε υφυπουργός Ανάπτυξης και σημερινός Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης» – δήλωσε ο κ.Μπαριτάκης.

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την συντονίστρια κα Μαρία Κοζυράκη με την οποία, όπως είπε «καθημερινά έχουμε μια άριστη συνεργασία με την υπηρεσία της σε όλα τα ζητήματα που τελούν υπό τον έλεγχο της».

Γιατί η δημόσια διοίκηση απαιτεί καθημερινή ενημέρωση γνώση και έλεγχο για την σωστή λειτουργία της!

Διαφήμιση
Διαφήμιση