HomeΕΚΛΟΓΕΣΠεριοδεία του Γ. Σισαμάκη σε Δειλινά και Λεωφ. 62 Μαρτύρων

Περιοδεία του Γ. Σισαμάκη σε Δειλινά και Λεωφ. 62 Μαρτύρων

«Ηράκλειο για όλους»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καλή διάθεση, πολλά χαμόγελα, απρόσμενες συναντήσεις και πίστη για το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στην περιοδεία που πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο για όλους» Γιώργος Σισαμάκης στα Δειλινά και την Λεωφόρο 62 Μαρτύρων.

Λίγες ημέρες πριν στηθούν οι κάλπες για τη νέα Δημοτική αρχή στο Ηράκλειο, ο επικεφαλής της παράταξης αλλά και οι υποψήφιοι Σύμβουλοι που τον συνόδευαν έγιναν δέκτες θερμών σχολίων από τους πολίτες με τους οποίους συνομίλησαν, ενώ δεν έλειψαν και οι συμβουλές και παραινέσεις από τους «μεγαλύτερους και σοφότερους».

Ακόμα και «παράπονα» γιατί δεν συμπεριελήφθησαν στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού άκουσε ο Γιώργος Σισαμάκης από νέους της περιοχής, με το υποψήφιο Δήμαρχο να δηλώνει ότι  «όλοι είναι απαραίτητοι για την επόμενη μέρα και τη δουλειά που πρέπει να γίνει στον Δήμο».

Ο κ. Σισαμάκης και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Ηράκλειο για όλους»  εντείνουν τις επαφές με τους δημότες, τις περιοδείες και τις επισκέψεις, ενώ προετοιμάζονται εντατικά και για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 20 Μαΐου, στις 19.30, στο κινηματοθέατρο Αστόρια στο Ηράκλειο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση