HomeΕΚΛΟΓΕΣΣε Παλαιόκαστρο και Ροδιά ο Κώστας Μαμουλάκης

Σε Παλαιόκαστρο και Ροδιά ο Κώστας Μαμουλάκης

«Νέοι δρόμοι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Παλαιόκαστρο και στη Ροδιά βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με υποψηφίους της παράταξης «Νέοι Δρόμοι».

palaiokastro-9

Στο Παλαιόκαστρο, ο Κώστας Μαμουλάκης συναντήθηκε με το Προεδρείο και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου καθώς και με κατοίκους, συζητώντας για όλα όσα ενδιαφέρουν τον οικισμό: Για την μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας που βρίσκεται σε φάση τελικής έγκρισης, την ανάδειξη του φρουρίου του Παλαιόκαστρου που έχει πλέον εγκεκριμένη και έτοιμη για χρηματοδότηση μελέτη από το Κεντρικό Αρχαιολογική Συμβούλιο, για τα έργα βελτίωσης της καθημερινότητας, όπως είναι το νέο υπερσύγχρονο φίλτρο που τοποθετήθηκε στο δίκτυο ύδρευσης, τα έργα βελτίωσης της οδοποιίας και οι παρεμβάσεις στην παραλία, κλπ. Συζήτησε επίσης μαζί τους το θέμα του δρομολογίου λεωφορείου του ΚΤΕΛ από και προς το Ηράκλειο, ζητήματα διευθέτησης της κυκλοφορίας κατά τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, καθώς και όλα όσα απασχολούν τους κατοίκους αυτού του πανέμορφου παραθαλάσσιου οικισμού.

palaiokastro-10

Αμέσως μετά και μέσω του νέου δρόμου που πρόσφατα διαπλατύνθηκε και ασφαλτοστρώθηκε σε διάφορα σημεία, ο Κώστας Μαμουλάκης και οι υποψήφιοι της παράταξης «Νέοι Δρόμοι» βρέθηκαν στη Ροδιά. Εκεί συναντήθηκαν με εκπροσώπους των τοπικών φορέων συζητώντας για όλα όσα έχουν ήδη ολοκληρωθεί, όπως είναι το παλιό κτίριο του αστυνομικού σταθμού που μετά τη ριζική ανάπλασή του στεγάζει το νηπιαγωγείο, τα νέα δίκτυα ύδρευσης, ομβρίων και αποχέτευσης, η νέα δεξαμενή, οι διαπλατύνσεις, οι τσιμεντοστρώσεις και οι ασφαλτοστρώσεις, η διαμόρφωση του προαυλείου του δημοτικού σχολείου και του Ι.Ν. του Σωτήρα, οι διάφορες πλακοστρώσεις με κυβόλιθους, οι διαμορφώσεις κοινόχρηστων χώρων, οι εργασίες επέκτασης του κοιμητηρίου, τα έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας, οι εργασίες ανάδειξης της Ενετικής έπαυλης και του Ι.Ν. Παναγίας της Ροδέας, αλλά και για όσα έρχονται, όπως η ανάπλαση της πλατείας και η δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων που εξασφάλισε χρηματοδότηση και προχωράει για δημοπράτηση, κ.α.

palaiokastro-14

Και από αυτές τις επαφές του Κώστα Μαμουλάκη με τους κατοίκους και τους τοπικούς φορείς του Παλαιοκάστρου και της Ροδιάς, το συμπέρασμα που αβίαστα προκύπτει είναι ότι αναγνωρίζεται το σημαντικό και πολύπλευρο έργο της Δημοτικής Αρχής και οι πολίτες επιθυμούν να συνεχιστεί αυτή η αναπτυξιακή προοπτική, με ακόμα περισσότερες παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση