HomeHL-9Κουτσούμπας: «Χαμένη ψήφος για το λαό είναι αυτή σε ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ»

Κουτσούμπας: «Χαμένη ψήφος για το λαό είναι αυτή σε ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ»

Ομιλία στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Ηράκλειο βρίσκεται σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία στο νέο πεζόδρομο της Ίδης, στο Μεϊντάνι.

Μαζί του ήταν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Σάββα Βασιλειάδη και Σεμίνας Διγενή, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Μανώλης Συντυχάκης και ο υποψήφιος δημάρχος Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Δημήτρη Βρύσαλη.

koytsoympas

Ανάμεσα στους παρεβρισκόμενους είναι ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, αλλά και ο τραγουδιστής Χαράλαμπος Γαργανουράκης.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε:

«Απευθυνόμαστε σε όσους ακόμη αναρωτιούνται: Μα είναι ίδιοι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης; Όχι τους απαντάμε, έχουν και διαφορές. Για παράδειγμα ο Μητσοτάκης δεν θα πήγαινε ποτέ στη Λαμία για να επικαλείται τον Βελουχιώτη, προκειμένου να δικαιολογήσει την όντως αντιλαϊκή πολιτική του.

Ο Τσίπρας πήγε χτες, αφού πρώτα έχει υποκλιθεί στους Αμερικάνους και το ΝΑΤΟ, αφού έχει ψηφίσει μέτρα και μνημόνια, αφού έχει υπογράψει με ακροδεξιούς την ανιστόρητη προπαγάνδα του Τσώρτσιλ και του Τρούμαν, όσων σκότωναν κομμουνιστές, όπως ο Βελουχιώτης»

koytsoympas2

Όπως ανέφερε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ: «Κι επειδή ο κ. Τσίπρας δεν τα γνωρίζει αυτά και καλά, να του θυμίσουμε ότι ο λόγος του Βελουχιώτη έχει και συνέχεια. Μιλάει για τον πραγματικό εχθρό του λαού, αναφερόμενος σε κεφαλαιοκράτες, στα «καράβια του Εμπειρίκου», τότε όπως είπε, δηλαδή στους εφοπλιστές, στους οποίους ο κ. Τσίπρας σήμερα τους κάνει όλα τα χατίρια, όπως του κάνουν κι αυτοί για να ξεκουράζεται στα κότερά τους.

Ανατριχιάζουμε όλοι εμείς, τα παιδιά των ηρώων της Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού ακούγοντάς τον. Θα βγουν από τους τάφους τους αυτοί που έδωσαν τη ζωή τους για ανώτερα ιδανικά και όχι για το προσωπικό τους βόλεμα.

Οι επιμέρους διαφορές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ αποτελούν οξυγόνο για το σύστημα και για το παιγνίδι που παίζουν σε βάρος του λαού.

Άλλωστε έτσι παίζεται, έτσι παιζόταν πάντα το δικομματικό παιχνίδι».

Διαφήμιση
Διαφήμιση