HomeΕΚΛΟΓΕΣΜιχάλης Βαμιεδάκης: Μήνυμα νίκης μέσα από μια εντυπωσιακή συγκέντρωση

Μιχάλης Βαμιεδάκης: Μήνυμα νίκης μέσα από μια εντυπωσιακή συγκέντρωση

Το μήνυμα της νίκης στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μάη μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Ατλαντίς» έστειλαν μαζί ο Σταύρος Αρναουτάκης και ο Μιχάλης Βαμιεδάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέσα στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου η εκδήλωση ξεκίνησε με την τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Κρήτης, ο οποίος αφού εξέφρασε τη βεβαιότητα του για τη νίκη των εκλογών, έπλεξε το εγκώμιο του Εντεταλμένου Συμβούλου Τουρισμού και υποψήφιου περιφερειακού Συμβούλου Μιχάλη Βαμιεδάκη.

Τον άνθρωπο, με τον οποίο έχει συνεργαστεί άψογα για την τουριστική Ανάπτυξη του νησιού, με τα έργα και τα επίσημα στοιχεία να «μιλούν» από μόνα τους.

Ο κ. Αρναουτάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ήθος και την καθαρότητα του κ. Βαμιεδάκη, εστιάζοντας φυσικά και στα επιτεύγματα στον Τουρισμό, που έχουν φέρει στην Κρήτη πολλές πρωτιές διεθνώς, έχοντας κατατάξει το νησί στους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως.

Είναι όπως είπε, από τους ανθρώπους που αόκνως εργάζονται για να γίνει η Κρήτη όπως την ονειρεύονται όλοι, καταλήγοντας πως είναι τιμή για το Συνδυασμό η παρουσία του κ. Βαμιεδάκη στο ψηφοδέλτιο.

Το λόγο πήρε αμέσως μετά ο υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κρήτη, η ζωή μας» κ. Βαμιεδάκης, ο οποίος έγινε αποδέκτης χειροκροτημάτων από το πλήθος που είχε κατακλύσει την αίθουσα του ξενοδοχείου.

Ο υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος μίλησε για την Κρήτη του μέλλοντος και έκανε εκτενή αναφορά στα όσα έχουν επιτευχθεί στα πέντε χρόνια που ολοκληρώνονται, αλλά και σε όλα όσα έχουν δρομολογηθεί στο μέλλον.

Ο  κ. Βαμιεδάκης στη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στα θετικά αποτελέσματα που έχουν έρθει στον Τουρισμό εν μέσω οικονομικής κρίσης και την ευκαιρία που υπάρχει μέσα από τη διασύνδεση του με τον Πρωτογενή τομέα, στην επίτευξη του στόχου της επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν, προκειμένου η Κρήτη να επωφεληθεί αναπτυξιακά και οικονομικά. Και φυσικά στην εμπιστοσύνη του κ. Αρναουτάκη στο πρόσωπο του.

«Σε τρεις ανασχηματισμούς που έγιναν στην Περιφέρεια Κρήτης, παρέμεινα στη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου Τουρισμού, κάτι που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του Σταύρου Αρναουτάκη στο πρόσωπο μου», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε ο κ. Βαμιεδάκης εμπλέκεται στα Κοινά μεταξύ άλλων γιατί:

-Έχει τρία παιδιά και δε θέλει να ακολουθήσουν το δρόμο των 500.000 νέων που έχουν φύγει ήδη στο εξωτερικό.

-Αγαπά τον τόπο του και θέλει να τον δει εκεί που του αξίζει. Γνωρίζει καλά τον Τουρισμό, μπορώντας να βοηθήσει, κατανοώντας παράλληλα τις ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου.

-Δε θέλει να βλέπει άλλο το ελαιόλαδο και τα υπόλοιπα προϊόντα να πωλούνται σε τιμές εξευτελιστικές.

«Με ενέπνευσε ο Σταύρος Αρναουτάκης, που έχει δείξει πώς μπορεί να πρωτοπορεί η Κρήτη, πώς να είναι η Αυτοδιοίκηση αποτελεσματική και ακομμάτιστη, να παλεύει για τα προβλήματα του Κρητικού και να δίνει υπεραξία στον τόπο.

Με το Σταύρο Αρναουτάκη έχουμε πετύχει πολλά. Αποτέλεσμα της συνεργασίας ήταν η στήριξη του ιδιωτικού τομέα, η επίτευξη στόχων για την ισόρροπη ανάπτυξη, την αειφόρο ανάπτυξη, την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και τη διασύνδεση του με τον Πολιτισμό, τον αγροτικό τομέα και φυσικά τις θέσεις εργασίας.

 Αυτό έγινε μέσα από την αξιοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών κονδυλιών και την επίτευξη συνεργασιών, με την επιτυχημένη προσπάθεια να επιβεβαιώνεται μέσα από την κατάκτηση 25 διεθνών βραβείων και επαίνους της Αντιπολίτευσης», επισήμανε ο κ. Βαμιεδάκης και συνέχισε λέγοντας:

«Ταυτόχρονα παρείχαμε ουσιαστική υποστήριξη σε επιχειρήσεις και έχουμε ήδη προχωρήσει στα επόμενα βήματα: Στην περαιτέρω ανάπτυξη της Υπαίθρου, στην πιστοποίηση υπηρεσιών (μονοπάτια, ιατρικός Τουρισμός), στην διοργάνωση αθλητικών δράσεων, στη δημιουργία του Film Office, στην ανάπτυξη των καταδυτικών πάρκων, του Οινοτουρισμού, στη χρηματοδότηση μελετών και τελικά στην επιμήκυνση της περιόδου, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε».

Ο κ. Βαμιεδάκης κατέληξε λέγοντας ότι για την Κρήτη «αποτελεί μονόδρομο η προσαρμογή στις συνθήκες και η Ανάπτυξη κόντρα στα εμπόδια. Η επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Κρήτης φέρνει μαζί της μια σειρά από θετικές εξελίξεις που έχουν να κάνουν: με τη διάθεση 2.9 εκ. ευρώ για την προβολή του νησιού.

Στην υλοποίηση στόχων που έχουν να κάνουν με την Τουριστική Εκπαίδευση, την προσβασιμότητα, τη νεανική επιχειρηματικότητα και το περιβάλλον, τις πολιτιστικές διαδρομές και τα μονοπάτια, την αναβάθμιση των info Points, την ανάπτυξη του Τουρισμού πόλεως, την αξιοποίηση του ενδιαφέροντος  για τα σκάφη αναψυχής και τις ιαματικές πηγές, αλλά και την παροχή κινήτρων για την προώθηση των τυποποιημένων προϊόντων».

Κοινή διαπίστωση είναι ότι ο κ. Βαμιεδάκης, όχι μόνο έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στις προκλήσεις, αλλά έχει την εμπειρία και τη Γνώση για να συμβάλλει ώστε το όραμα των Κρητικών για το νησί να γίνει πράξη

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση