HomeHL-LifestyleΤι δουλειά κάνει τώρα η Μέγκαν Μαρκλ

Τι δουλειά κάνει τώρα η Μέγκαν Μαρκλ

Το μάθαμε από το πιστοποιητικό γέννησης του Αρτσι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υστερα από σχεδόν δύο εβδομάδες αποκαλύφθηκε επιτέλους πού γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ τον μικρό Αρτσι. Αλλά και κάτι ακόμη…

Η αποκάλυψη έγινε στο πιστοποιητικό γέννησης του μικρού Αρτσι, όπου αναφέρεται ότι γεννήθηκε στο νοσοκομείο Portland, στο ίδιο όπου είχαν γεννηθεί οι πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη. Στο ίδιο μαιευτήριο έφεραν στον κόσμο το παιδιά τους η σύζυγος του Τζέιμι Ολιβερ αλλά και η Βικτόρια Μπέκαμ.

Επιβεβαιώθηκε ο τόπος γέννησης του γιου της Μέγκαν Μαρκλ

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης τις πρώτες κιόλας ώρες μετά τη γέννηση του γιου της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι είχαν εντοπίσει τον τόπο γέννησης, περιγράφοντας μάλιστα και όλα όσα προηγήθηκαν μέχρι να καταλήξει να γεννάει στο νοσοκομείο η δούκισσα του Σάσεξ. Επιθυμία της Μέγκαν Μαρκλ ήταν να γεννήσει στο σπίτι της, στο Φρόγκμορ Κότατζ, κάτι που δεν έγινε εφικτό. Την Κυριακή πριν τη γέννηση του μικρού, με τη μέγιστη προσοχή προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή, η Μέγκαν Μαρκλ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μπει σε διαδικασία τοκετού. Λίγες ώρες αργότερα, η δούκισσα του Σάσεξ, παρέα με τον μικρό Αρτσι, επέστρεψε στο σπίτι της και έγιναν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Δύο ημέρες αργότερα, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ παρουσίασαν τον μικρό Αρτσι στον κόσμο, σε μια εντελώς από τα συνηθισμένα παρουσίαση, αφού έστησαν κάτι σαν μίνι συνέντευξη τύπου. Οπως και όλα τα άλλα στη νέα της ζωή ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, η Μέγκαν Μαρκλ και αυτό ήθελε να το κάνει κάπως διαφορετικά. Και το πέτυχε, στρέφοντας επάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

meghan-markle-baby-birth-certificate-archie-harrison-prince-harry-princess-title-1874354

Η δουλειά της Μέγκαν Μαρκλ είναι… πριγκίπισσα!

Το καινούργιο που μαθαίνουμε ουσιαστικά από το πιστοποιητικό γέννησης του μικρού Αρτσι Χάρισον Μαουντμπάντεν Γουίνδσορ είναι ότι η επίσημη απασχόληση της Μέγκαν Μαρκλ είναι πριγκίπισσα της Μεγάλης Βρετανίας. Εξόχως παραμυθένιο. Το επάγγελμα του πρίγκιπα Χάρι είναι πρίγκιπας της Μεγάλης Βρετανίας. Ο μόνος που δεν είναι πρίγκιπας σε αυτή την οικογένεια, προς το παρόν τουλάχιστον, είναι ο μικρός Αρτσι.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση