HomeHL-LifestyleΠοιοι θα είναι οι κουμπάροι στο γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια

Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι στο γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια

Παντρεύονται στις 16 Ιουνίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ετοιμάζονται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, τον επόμενο μήνα.

Συγκεκριμένα, γάμος τους πρόκειται να γίνει την Κυριακή 16 Ιουνίου, στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό, μια εκκλησία την οποία επισκέπτονται συχνά τόσο η Τζένη Μπαλατσινού, όσο και ο Βασίλης Κικίλιας. Εκεί μάλιστα βρίσκεται και ο πνευματικός τους. Πέραν αυτών, πρόκειται για ένα εκπληκτικό εκκλησάκι, το οποίο μολονότι βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι σε νησί.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου» το ζευγάρι θα παντρέψουν η δημοσιογράφος, Εύα Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Αρκουμανέας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και τρίτος κουμπάρος.

Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας έκαναν την απόλυτη έκπληξη της Ανοιξης, όταν ανακοίνωσαν στις 10 Απριλίου ότι… παντρεύονται. Ξαφνικά, το πρωινό της στην εφημερίδα Καθημερινή δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου τους, κάτι που ξάφνιασε πολλούς, καθώς όλοι είχαν τους Μπαλατσινού και Κικίλια για χωρισμένους. Το είχαν ανακοινώσει οι ίδιοι άλλωστε.

Το love story της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια

Το… παρασκήνιο της επανασύνδεσης λέει ότι μετά από μερικούς μήνες χωρισμού, τον προηγούμενο χρόνο, το ζευγάρι κατάλαβε ότι δεν μπορούσε ο ένας χωρίς τον άλλο και ξανάσμιξαν. Φρόντισαν, ωστόσο, αυτή τη φορά να προστατεύσουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Και το κατάφεραν. Και κάπως έτσι η γνωριμία που ξεκίνησε πριν από 3,5 χρόνια, της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια, θα έχει την ευτυχέστερη κατάληξη στις 16 Ιουνίου.

Από τη γνωστοποίηση του γάμου τους και μετά, Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού έγιναν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και άρχισαν να ποστάρουν στα social media ο ένας για τον άλλο. Τελευταίο… χτύπημα, αυτό της Τζένης Μπαλατσινού, πριν δυο ημέρες, όταν ευχήθηκε στον Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλιά του μέσω Instagram, γράφοντας: «Χρόνια Πολλά άντρα μου!».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση