HomeHL-9Αυτοκτόνησε ο 60χρονος που είχε δολοφονήσει την 53χρονη πρώην νύφη του

Αυτοκτόνησε ο 60χρονος που είχε δολοφονήσει την 53χρονη πρώην νύφη του

Βρέθηκε νεκρός στο ψυχιατρείο των φυλακών του Κορυδαλλού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νεκρός εντοπίστηκε στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού , από σωφρονιστικούς υπαλλήλους κρατούμενος ένας 61χρονος κρατούμενος, ο οποίος πριν από 1,5 χρόνο είχε δολοφονήσει με δεκάδες μαχαιριές την πρώην νύφη του Μαρίνα Τζωρμπατζάκη στην περιοχή των Δειλινών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρατούμενος πιθανότατα να αυτοκτόνησε, ωστόσο φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξουν οι ιατροδικαστές.

Ο κρατούμενος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε ήδη πάρει εξιτήριο από το Ψυχιατρείο αλλά η μεταγωγή του δεν είχε γίνει λόγω των εκλογών.

Πρόσφατα μάλιστα όπως έχει ήδη γράψει το cretapost η δίκη είχε οριστεί  για τις 2 Ιουλίου.

Το… μοιραίο πρωινό

Όλα συνέβησαν στις 7 το πρωί της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου όταν η άτυχη γυναίκα πήγε στην καφετέρια που διατηρεί η κόρη της στα Δειλινά Ηρακλείου.

Εκεί την περίμενε ο 60χρονος πρώην κουνιάδος της – αδερφός του πρώτου συζύγου της. Εκείνος μόλις την είδε την πλησίασε κι άρχισε να επιτίθεται φραστικά εναντίον της.

Τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν με τον 60χρονο να βγάζει ένα μαχαίρι και να της καταφέρνει δεκάδες μαχαιριές – οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 40 περίπου στο σύνολο – στην κοιλιά και στον λαιμό μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών.

Στη συνέχεια την άφησε αιμόφυρτη στο έδαφος, μπροστά από την καφετέρια, ανέβηκε στην μοτοσικλέτα του κι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στις 9.15 το πρωί ενώ βρήκαν και το μαχαίρι με το οποίο δολοφόνησε την άτυχη Μαρίνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση