HomeHL-9Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

Στην Κρήτη ο Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος επισκέφθηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Στη συνάντηση στη Περιφέρεια, παρουσία του βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη, παρόντες ήταν επίσης ο Επιτελάρχης της ΕΛ.ΑΣ. Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο ΓΕΠΑΔ Κρήτης Κώστας Λαγουδάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Νίκος Σπυριδάκης, και η Αστυνόμος Ά ΓΕΠΑΔ Κρήτης Ελένη Παπαθανασίου.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στις δηλώσεις του ευχαρίστησε δημόσια τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την στήριξη που παρέχει στην ΕΛ.ΑΣ με την αξιοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων που χρηματοδοτούν την ανανέωση της υλικοτεχνικής υποδομής της Αστυνομίας στο νησί.

«Βρισκόμαστε στην Κρήτη με τον κύριο Επιτελάρχη για να μπορέσουμε να επισκεφθούμε τους συναδέλφους, κάνουμε επισκέψεις και στις Αστυνομικές Διευθύνσεις, να μιλήσουμε για θέματα που μας αφορούν, να επιλύσουμε προβλήματα. Στα πλαίσια αυτά επισκεφθήκαμε και τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ο οποίος πάντα είναι κοντά στην Αστυνομία, και βοηθάει ιδίως με τα προγράμματα τα Ευρωπαϊκά που αξιοποιούνται για την ΕΛ.ΑΣ. Μας δόθηκε ευκαιρία να τα συζητήσουμε και νομίζω ότι θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων, για την ωφέλεια και της Αστυνομίας αλλά κυρίως για τους πολίτες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαριστώντας για την επίσκεψη τον Αρχηγό της Αστυνομίας ανέφερε, ότι, η Περιφέρεια θα συνεχίσει να απορροφά και να αξιοποιεί χρηματοδοτήσεις από Ευρωπαϊκά κονδύλια μέσω ΕΣΠΑ για την στήριξη του έργου-ανανέωση υλικοτεχνικής υποδομής όλων των Σωμάτων Ασφαλείας στη Κρήτη προς όφελος της ασφάλειας των πολιτών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση