Η υπόθεση του θανάτου της 89χρονης πρατηριούχου στη Ζήρο είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, όχι μόνο της Σητείας αλλά και της Κρήτης ολόκληρης, καθώς η άτυχη γυναίκα λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου είχε μεταφερθεί, είχε πέσει θύμα ληστείας από τρεις τουλάχιστον άγνωστους άνδρες στο βενζινάδικο που διατηρούσε.

Η ληστεία είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο και στη διάρκειά της η άτυχη ηλικιωμένη κακοποιήθηκε βάναυσα από τους δράστες, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την προχωρημένη ηλικία της αποφάσισαν να επιτεθούν στο πρατήριο υγρών καυσίμων που εξακολουθούσε να διατηρεί η 89χρονη γυναίκα.

Η ηλικιωμένη, μετά την απομάκρυνση των δραστών από το βενζινάδικο ειδοποίησε τους συγγενείς της και στη συνέχεια ενημερώθηκαν και οι αρχές που ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Την επομένη ημέρα, όμως, η 89χρονη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου από συγγενείς της όπου και εξέπνευσε. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε η ηλικιωμένη πρατηριούχος είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Έκτοτε, οι διωκτικές αρχές εργάζονταν συστηματικά για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών και οι έρευνες όπως προέκυψε εκ του αποτελέσματος απέδωσαν.

Νωρίς σήμερα το πρωί, στη διάρκεια καλά συντονισμένης παράλληλης αστυνομικής επιχείρησης σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης του Ηρακλείου συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας της 89χρονης γυναίκας από τη Ζήρο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση