HomeΕΚΛΟΓΕΣΕ. Σχοιναράκη: «Το Ηράκλειο έχει τη δική του Αγορά και αξίζει να τη στηρίξουμε»

Ε. Σχοιναράκη: «Το Ηράκλειο έχει τη δική του Αγορά και αξίζει να τη στηρίξουμε»

Επίσκεψη στην Κεντρική Λαχαναγορά και την Ιχθυαγορά του Ηρακλείου πραγματοποίηση η υποψήφια δήμαρχος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει», πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κεντρική Λαχαναγορά και Ιχθυαγορά του Ηρακλείου.

sxoinarakh-agora2

Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη συναντήθηκε με εμπόρους και τον Πρόεδρο Εμπόρων Κεντρικής Αγοράς Μιχάλη Κονσολάκη και συζήτησε τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν καθώς επίσης και τις προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας της.

sxoinarakh-agora

Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη αναφέρθηκε στα βασικά θέματα που είναι η δημοπράτηση των κλειστών μαγαζιών, η ενίσχυση νέων επαγγελματιών και η απομάκρυνση της μονάδας βιοξήρανσης των απορριμμάτων που έχει επιβαρύνει τις συνθήκες υγιεινής στην Αγορά. Επίσης, σημείωσε πως η Αγορά πρέπει να γίνει κέντρο επιχειρηματικότητας στην αγορά των τροφίμων και ενίσχυσης νέων επιχειρηματιών με παράλληλη τη χρήση νέων τεχνολογιών.

«Η Κεντρική Λαχαναγορά και Ιχθυαγορά του Ηρακλείου πρέπει να έχουν την Δημοτική αρχή συμπαραστάτη στην καθημερινή προσπάθεια που κάνουν για να γίνουν ένα σύγχρονο Δίκτυο Τροφίμων στην πόλη μας. Ο Δήμος πρέπει να ενισχύσει με ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση και να συνδυάσει και άλλους τομείς όπως ο Πολιτισμός και οι τέχνες για να φέρουμε πιο κοντά τις αγορές με τους καταναλωτές.», δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση