HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Ηλίας Λυγερός στο Βενιζέλειο νοσοκομείο

Ο Ηλίας Λυγερός στο Βενιζέλειο νοσοκομείο

«Ηράκλειο – Ενεργοί Πολίτες»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Βενιζελείου Νοσοκομείου αλλά και τα έργα που απαιτούνται για να ολοκληρωθούν οι εργασίες που είναι σε εξέλιξη, συζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Λυγερός και επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες» και υποψήφιοι του συνδυασμού του, με τον Υποδιοικητή του Νοσοκομείου Γιώργο Μοσχοβάκη την Διευθύντρια Τεχνικής Υπηρεσίας Χρυσή Πουλινάκη και τον Προϊστάμενο Τεχνικού Τμήματος Ευστάθιο Γρυπάρη.

lygeros-veniz4

Ένα από τα βασικά θέματα που τέθηκαν είναι το κτιριακό, το υπάρχον κτίριο δεν αρκεί για την στέγαση αρκετών υπηρεσιών, γι αυτό  ζητούν άμεση αποκατάσταση του χώρου που καταστράφηκε στην πυρκαγιά του 2018.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εγκατάλειψη του Πανανείου και στην συνδρομή που έχει ζητηθεί από την τωρινή Δημοτική Αρχή και η οποία έμεινε αναπάντητη. Ένα ακόμα σοβαρό θέμα  των εργαζομένων είναι η μη κάλυψη σε θέματα κοινωνικής μέριμνας για τα παιδιά των εργαζομένων.

lygeros-veniz5

Ο Ηλίας Λυγερός τόνισε ότι  η τριτοβάθμια περίθαλψη  που παρέχει το Βενιζέλειο  νοσοκομείο είναι σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο. Ο Δήμος οφείλει να βοηθήσει στη χρηματοδότηση  για το κτιριακό πρόβλημα, για την βελτίωση των υποδομών,  τον εξοπλισμό, όπως επίσης και  στα θέματα κοινωνικής μέριμνας, να υπάρξει, η δυνατότητα σε παιδιά των εργαζομένων τεχνικού, διοικητικού, και ιατρικού προσωπικού να μπορούν να φιλοξενηθούν σε δομές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και σε παιδικούς σταθμούς.

lygeros-veniz6

Τα τελευταία 20 χρόνια είπε με έμφαση ο κ Λυγερός δεν έχει διατηρηθεί κανένα κτίριο στον Δήμο ενώ το Πανάνειο θα μπορούσε συνδυαστικά να λειτουργήσει με το Κέντρο Ψυχικής Υγείας, την ΤΟΜΥ, αναβαθμίζοντας την περιοχή και αποδίδοντας την υπεραξία των έργων. Δεσμεύτηκε, ότι ως Δήμαρχος, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης και αποπεράτωσης παρεμβάσεων που θα διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου και την καλύτερη ποιότητα ζωής των εργαζομένων.

lygeros-venizeleio432

Διαφήμιση
Διαφήμιση