HomeHL-SportsΟ ΟΦΗ ζητά από τον κόσμο του να μην πάει στα Περιβόλια

Ο ΟΦΗ ζητά από τον κόσμο του να μην πάει στα Περιβόλια

«Πάνω απ' όλα οφείλουμε να προστατεύσουμε την ομάδα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ηρακλειώτικη ΠΑΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντίμετωπος με τον Πλατανιά στα Περιβόλια τίθεται την Κυριακή  ο ΟΦΗ, στο πρώτο μπαράζ ανάμεσα στις ομάδες για μία θέση στη Σούπερ Λίγκα της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Στο γήπεδο δεν θα δώσουν το «παρών» οπαδοί του ΟΦΗ, καθώς η αστυνομία απαγόρευσε την μετακίνησή τους.

Έτσι, με ανακοίνωση που εξέδωσαν την Πέμπτη  οι Ηρακλιώτες απευθύνουν έκκληση στον κόσμο τους να μην ταξιδέψουν στα Χανιά προς αποφυγή επεισοδίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά την απόφαση της αστυνομίας να μην επιτρέψει τη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας μας στα Χανιά για τον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κάνει έκκληση στον κόσμο να μην ταξιδέψει την Κυριακή στο γήπεδο των Περιβολίων.

Κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά από τη στιγμή που η αστυνομία έλαβε διαφορετική απόφαση, οφείλουμε να τη σεβαστούμε. Να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να μη δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα.

Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στην ομάδα. Πάνω απ’ όλα οφείλουμε να προστατεύσουμε τον ΟΦΗ τόσο ενόψει του αγώνα ρεβάνς της Τετάρτης όσο και ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους μας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και τώρα, στο τελευταίο εκτός έδρας ματς της χρονιάς, είναι χρέος μας προστατεύσουμε και πάλι την ομάδα μας. Την Τετάρτη θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στην έδρα μας την επίτευξη του στόχου. Ραντεβού την Τετάρτη στο «Θ. Βαρδινογιάννης»!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση