HomeHL-GreeceΕπίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην Ανω Γλυφάδα

Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην Ανω Γλυφάδα

Ζημιές και συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άγνωστοι πραγματοποίησαν επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην Άνω Γλυφάδα προκαλώντας ζημιές, ενώ έγραψαν στους τοίχους συνθήματα υπέρ του τρομοκράτη, μέλους της «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης λίγο μετά τις 03:00, στα γραφεία της ΝΔ στην Ανω Γλυφάδα στην οδό Κωνσταντίνου Αθανάτου 11.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα άτομα με δύο μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού έγραψαν συνθήματα για τον εκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.

nd-glyfada1

Την προηγούμενη νύχτα σύμφωνα με πληροφορίες οι ίδιοι που φορούσαν κράνη και κουκούλες έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία και διαπληκτίστηκαν με γείτονες που βγήκαν να δουν τι συμβαίνει.

nd-glyfada

Επίθεση του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση υποψηφίου του Κώστα Μπακογιάννη

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τετάρτης μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν επίθεση και έσπασαν αυτοκίνητα έξω από εκδήλωση υποψήφιου δημοτικού συμβούλου για τον δήμο της Αθήνας με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Λεωφόρο Συγγρού.

Είκοσι άγνωστοι έκαναν «ντου», πέταξαν δυναμιτάκια και κροτίδες, έσπασαν τρία αυτοκίνητα και προξένησαν φθορές σε τζαμαρίες του κτιρίου.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση