HomeΕΚΛΟΓΕΣΕπιτυχημένη η εκδήλωση της “Ανυπόταχτης Κρήτης” στο Ρέθυμνο

Επιτυχημένη η εκδήλωση της “Ανυπόταχτης Κρήτης” στο Ρέθυμνο

Με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Πιαγκαλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση της Ανυπόταχτης Κρήτης στο Ρέθυμνο με τίτλο «Η Κρήτη στη δίνη της καταστροφικής καπιταλιστικής ανάπτυξης». Χαρακτηριστική και κοινή προεκλογική δέσμευση για τους δύο προβεβλημένους υποψήφιους περιφερειάρχες στηριγμένους από το σύνολο της αστικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, Αρναουτάκη και Μαρκογιαννάκη είναι η «ανάπτυξη». Ανάπτυξη για ποιους;

anypotaxth-krhth3

Το παραπάνω ερώτημα προσπάθησε να απαντήσει ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση και υποψήφιος περιφερειάρχης με την Ανυπόταχτη Κρήτη, Γιώργος Πιαγκαλάκης. Με κόμβους τη προσπάθεια μετατροπής της Κρήτης σε ταυτόχρονα τουριστικό θέρετρο και ενεργειακό κέντρο, ανέφερε ότι η ανάπτυξη του κεφαλαίου δεν σημαίνει και ανακούφιση του κρητικού λαού. Το αντίθετο. Σημαίνει ταυτόχρονη ένταση του εργασιακού κάτεργου, της λεηλασίας του δημόσιου χώρου και της σύγχρονης μιζέριας που ζούμε.

anypotaxth-krhth

Η απάντηση στα παραπάνω δίνεται μέσα από την οργάνωση του λαού και τη πάλη για την ανατροπή τη παραπάνω πολιτικής. Πολιτικής που δεν έρχεται ουρανοκατέβατη, αλλά προκύπτει από τα πιο σκοτεινά κέντρα της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των κυβερνήσεων τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης κλίμακιο της Ανυπόταχτης Κρήτης πραγματοποίησε πλατιά εξόρμηση στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση