HomeΕΚΛΟΓΕΣΣε Πανεπιστήμιο, Ιατρική Σχολή, ΠΑΓΝΗ, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ ο Πέτρος Ινιωτάκης

Σε Πανεπιστήμιο, Ιατρική Σχολή, ΠΑΓΝΗ, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ ο Πέτρος Ινιωτάκης

Συνοδευόμενος από υποψηφίους των παρατάξεων “Συν+ΠΡΑΞΗ Δημοτών” και “Άμεση Δημοκρατία”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης, την Ιατρική Σχολή, το ΠΑΓΝΗ, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (4η Περιφέρεια Παράστημα Κρήτης) και τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης συνοδευόμενος από υποψήφιους και μέλη της «Συν+ΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ και της «Άμεσης Δημοκρατίας».

Συγκεκριμένα, ο κ. Ινιωτάκης χαιρέτησε και είχε σύντομες συνομιλίες με τον Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής καθηγητή Γιώργο Κοντάκη, τον Αντιπρύτανη του Παν. Κρήτης Οικονομικού Προγραμματισμού, Υποδομών & Ανάπτυξης Παναγιώτη Τσακαλίδη, καθώς και με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ-ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ Ιωάννη Τασσόπουλο.

Εν συνεχεία ο κ. Ινιωτάκης και οι συνεργάτες τους επισκέφθηκαν το Συντονιστικό Κέντρο του ΕΚΑΒ όπου συναντήθηκαν με τον Διευθυντή ΕΚΑΒ Κρήτης Ανέστη Κιουλπαλή. Ο κ. Ινιωτάκης συνεχάρη τους εργαζομένους για το κοινωνικό έργο τους, την προσωπική υπέρβαση κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους και τους ευχήθηκε καλή δύναμη.

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφθηκε τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου και είχε μια σύντομη κουβέντα με τον Διοικητή Μιχάλη Σεληνιωτάκη και τους μάχιμους πυροσβέστες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση