HomeΕΚΛΟΓΕΣΜε… ντιμπέιτ ολοκληρώνει την περιοδεία του στην Κρήτη ο Σταύρος Θεοδωράκης

Με… ντιμπέιτ ολοκληρώνει την περιοδεία του στην Κρήτη ο Σταύρος Θεοδωράκης

Σήμερα στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Ηράκλειο βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος ολοκληρώνει την διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη.

Ο κ. Θεοδωράκης επέλεξε να «κλείσει» αυτή την επίσκεψή του με το… πρώτο του ντιμπέιτ με δημοσιογράφος.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού θα απαντήσει σε ερωτήσεις τριών δημοσιογράφων από τρία κανάλια του νησιού.

Οι δημοσιογράφοι Αντιγόνη Ανδρεάκη από το TV CRETA, Ευαγγελία Ξηρουχάκη από τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης και Νικολέτα Σφακιανάκη από το ΚΡΗΤΗ TV, θα θέσουν τα ερωτήματα και η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 1.

Η περιοδεία του στο Ρέθυμνο

“Oι ευρωεκλογές δεν είναι ένας προημιτελικός, ούτε το πρώτο ημίχρονο για να λύσουν τις διαφορές τους τα κόμματα εξουσίας, αλλά είναι από μόνες τους ένας μεγάλος αγώνας”, επισήμανε χθες σε δημοσιογράφους στο Ρέθυμνο ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού δεν αρνήθηκε πως στις εκλογές της 26ης Μαΐου θα προκύψουν πολιτικά συμπεράσματα και μηνύματα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως “άλλο να λες στείλε ένα μήνυμα και άλλο πως οι ευρωεκλογές είναι το πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα που θα συνεχιστεί τον Οκτώβριο”.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε πως οι εκλογές χάνονται ή κερδίζονται τις τελευταίες δέκα ημέρες και ανέφερε την άρνηση των κ.κ Μητσοτάκη, Τσίπρα και Γεννηματά στην πρόταση του Ποταμιού για debate ώστε να μάθει ο κόσμος τι απαντάει ο καθένας στα μεγάλα ερωτήματα της Ευρώπης και της Ελλάδας. “Αρέσκονται σε μονολόγους, λέγοντας ο καθένας τη δική του ιστορία, χωρίς να απαντούν στα προβλήματα των πολιτών”, είπε χαρακτηριστικά. Αντιθέτως υποστήριξε πως το Ποτάμι στάθηκε με τιμιότητα και απέναντι στους Έλληνες και εκτίμησε πως πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το Κίνημα έχει μία θετική συνεισφορά στη χώρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση